Τραυματισμός Αστυνομικού: «Δεν μπορούμε να συνέλθουμε» – Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 31χρονου στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
thess-astyn

Σε σοκ βρίσκεται η γειτονιά στην οποία βρίσκεται το πατρικό σπίτι του 31χρονου αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη που τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα που εκσφενδονίστηκε στα επεισόδια έξω από το Ρέντη, στην Αθήνα.

Γνωστή της οικογένειας του άτυχου αστυνομικού περιγράφει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν μόλις οι γονείς πληροφορήθηκαν τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το παιδί τους.

«Χθες το βράδυ οι γονείς φύγανε αλαφιασμένοι μέσα στη βροχή. Η μητέρα ήταν πολύ ταραγμένη. Τρία χρόνια που την ξέρω πρώτη φορά την είδα έτσι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί ήσυχο και καλό. Και αυτός και οι γονείς του. Από το πρωί όλοι στη γειτονιά δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Έχουμε σοκαριστεί με αυτό το κακό που συνέβη. Τον βλέπαμε όταν έρχονταν με άδεια να δει τους γονείς του στο πατρικό του» καταλήγει η ίδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σωστά….Όλοι ονειρευόμαστε αστυνομικούς με γαρύφαλλα στο πέτο και να μας λένε …..κάτσε βρε να σε πιάσω,αμαααν. Τόσες δεκαετίες άφησαν τα πράγματα στην τύχη τους και τώρα δεν μαζεύεται. Πολιτικό είναι το πρόβλημα.

  2. ερωτηση…. οταν οι ματατζηδες ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΚΛΟΠ στα ΚΕΦΑΛΙΑ παιδιων σε διαφορες πορειες…. δεν ειναι μια “συμμορια” που προκαλει βαριες σωματικες βλαβες…. η’ ενδεχομενο θανατο????

Comments are closed.