Τραμπ: Πραγματικά πλήρωσα φόρο και θα το δείτε – Nα σταματήσει η βία στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
trump1

Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στον Λευκό Οίκο αναφέρθηκε στις συμπλοκές στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ αλλά και για τα fake news για τις φορολογικές του υποχρεώσεις.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, τόνισε πως θα γίνουν προσπάθειες ώστε να σταματήσει η βία στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, που ξέσπασε την Κυριακή (27/09) ανάμεσα στην Αρμενία και στο Αζερμπαϊτζάν.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής Τύπου που παραχώρησε, την Κυριακή (27/09, τοπική ώρα), στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ δήλωσε:

«Το παρακολουθούμε στενά. Έχουμε καλές σχέσεις σε αυτήν την περιοχή. Ας δούμε αν μπορούμε να τη σταματήσουμε αυτή (σ.σ. την επιδείνωση)».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής Τύπου, ο Αμερικανός Πρόεδρος χαρακτήρισε ως «fake news» («ψευδή είδηση») το δημοσίευμα των «New York Times», σύμφωνα με το οποίο δεν είχε καταβάλει φόρους τα 11 από τα τελευταία 18 χρόνια.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζεται ότι ο Τραμπ πλήρωσε μόλις 750 δολάρια το 2016 και άλλα τόσα το 2017, δηλαδή ενόσω βρίσκεται στον Λευκό Οίκο.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ σημείωσε την Κυριακή (27/09, τοπική ώρα):

«Αυτή είναι ψευδής είδηση. Πραγματικά πλήρωσα φόρο και θα το δείτε μόλις δημοσιοποιηθούν οι φορολογικές δηλώσεις μου, είναι υπό έλεγχο. Δεν αρέσω στη φορολογική υπηρεσία των ΗΠΑ. […] Περάσαμε τις ίδιες ιστορίες, θα μπορούσατε να μου κάνετε τις ίδιες ερωτήσεις πριν από τέσσερα χρόνια. Έπρεπε να είχα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να μιλήσω γι’ αυτό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τα πράγματα είναι πολύ απλά!
    ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠ = ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΕΘΝΗ ΚΡΑΤΗ
    ΝΙΚΗ ΜΠΑΙΝΤΕΝ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΘΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ
    Γιαυτό τα media βρίζουν τον Τραμπ απο το πρωί μέχρι το βράδυ !

  2. Μεθαύριο έχει debate με τον κινεζόφιλο Μπάιντεν και γιαυτό του τον χτυπάνε τα κανάλια.
    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΕΡΓΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΚΟ ΑΝΤΙΦΑ = ΣΟΡΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΚΕΙ !

Comments are closed.