Τραμπ: Μόνο εγώ μπορώ να αποτρέψω έναν Γ’ Παγκόσμιο πόλεμο

Κοινοποίηση:
03fc91aa640d313b614f77bf6306b864_XL

Μόνο εγώ μπορώ να αποτρέψω έναν Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό αξίωμα, Donald Trump.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση οπαδών του στο Τενεσί, ο Trump δεσμεύτηκε ότι αμέσως μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, θα επιτύχει μια διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης.
«Αμέσως μετά τη νίκη των εκλογών, θα επιτύχω μια διευθέτηση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Είμαστε πολύ κοντά σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Μόνο εγώ μπορώ να τον αποτρέψω» υποστήριξε ο Trump.

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του στο Fox News, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το εάν ο Trump ως πρόεδρος των ΗΠΑ, θα μπορέσει να επιλύσει τόσο άμεσα την ουκρανική κρίση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Και βέβαια μπορεί ο Πρόεδρος Trump. Δεν έχει ίχνος μίσους μέσα του.
    Δεν του αρέσουν οι Πόλεμοι. Αυτός είναι κι άλλος ένας λόγος, που θέλουν να τον ξεκάνουν, από την Προεδρική υποψηφιότητα της 5ης Νοεμβρίου 2024.

    1. Ο τύπος έχει μέσα πολύ μίσος,τόσο κατά του Ιράν όσο και κατά των Παλαιστινίων. Τα ξέχασες ότι κλώτσηξε την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν,την γνωστή JCPOA,και ότι διέταξε την δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Qassem Suleimani.Διότι πίστευε ότι έτσι θα κατατρομοκρατούσε όλο τον λαό… Αλλά η Εκδίκηση έρχεται.

Comments are closed.