Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σε αυτό το αυτοκίνητο πέθανε από θερμοπληξία η 8χρονη

Κοινοποίηση:
xalandri

Τραγικό θάνατο βρήκε μία 8χρονη στο Χαλάνδρι που εγκλωβίστηκε στο εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο του παππού της και πέθανε από θερμοπληξία.
Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο ΙΧ που άνηκε στον παππού του άτυχου παιδιού. Το κορίτσι έπαιζε στο σημείο και για άγνωστους λόγους παγιδεύτηκε με αποτέλεσμα να μείνει για ώρα εγκλωβισμένο μέσα και να υποστεί θερμοπληξία.

Οι μητέρα της που την έψαχνε την ώρα του φαγητού ανησύχησε και άμεσα άρχισαν οι αναζητήσεις, όμως ήταν ήδη αργά. Τα άτομα που την εντόπισαν αναίσθητη στη θέση του συνοδηγού αναγκάστηκαν να σπάσουν το τζάμι του οδηγού για να την βγάλουν.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όμως απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου που ερευνούν την υπόθεση συνέλαβαν τον πατέρα και τη μητέρα του κοριτσιού ηλικίας 29 και 27 ετών, για θανατηφόρα έκθεση ανήλικου. Οι γιατροί εκτιμούν ότι η 8χρονη πέθανε απο θερμοπληξία, ενώ έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και παραπέμφθηκαν σε τακτικό ανακριτή, κρατούνται και θα απολογηθούν την Τρίτη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΡΟΥΣΣΟΣ είναι υπεύθυνος, που συντήρει τον καταβλισμο για να τον ψηφίζουν οι ρομα, διότι χάρις αυτούς βγαίνει δήμαρχος

  2. ΓΥΦΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η ΕΠΙΟΥΣΙΑ ΦΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.