Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε φρικτό τροχαίο – Γνωστός YouTuber ο ένας νεαρός

Κοινοποίηση:
1111

Τραγωδία σημειώθηκε στο Αιγάλεω, αφού ένας 25χρονος κι ένας 30χρονος βρήκαν φρικτό θάνατο σε τροχαίο στην περιοχή, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους.


Αιγάλεω: Έτσι έγινε το τραγικό συμβάν με δύο νεαρούς νεκρούς
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (23/2) στην περιφερειακή του Αιγάλεω. Εκεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, οι μηχανές μεγάλου κυβισμού στις οποίες επέβαιναν οι δύο νεαροί συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν θανάσιμα και οι δύο οδηγοί.

Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, ήταν γνωστός YouTuber, φέρνοντας θλίψη στον κόσμο του διαδικτύου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Συγγνώμη για την παρέμβαση, βλέπετε κάτι ανάρμοστο στην ανάρτηση του “Ελλην”; Διακόπηκε η ζωή δύο νέων ανθρώπων, που υπό άλλες συνθήκες, θα είχαν χρόνο και χώρο να δημιουργήσουν. Αντ’ αυτού, μοιραία κατάληξη, χάριν κορεσμού αδρεναλίνης. Έχοντας μοτοσυκλέτες από το 1983, έως το 1997, προτείνω ανεπιφύλακτα την χρήση αυτοκινήτου, ενώ σε εκείνους που το βλέπουν ως άθλημα, ο συναγωνισμός έχει θέση μόνο στις πίστες. Σκεφτείτε έναν ακοντιστή, να ρίχνει ακόντιο μέσα στις πλατείες και τις καφετέριες, για να εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους. Γελοίο και μοιραίο. Εκτιμώ ότι ο “Ελλην”, απλά εξέφρασε την θλίψη του.

  2. ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΔΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ.ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑΜ@Λ@Κ@Σ!!!

  3. Η βλακεια είναι ανίκητη.. Και σκοτώνει…

  4. Οταν νομιζεις οτι εισαι ο Βαλεντινο Ροσι, οταν νομιζεις οτι οι δημοσιοι δρομοι που ανηκουν σε ολους ειναι ιδιωτικη σου πιστα, οταν δεν σεβεσαι και βαζεις σε κινδυνο ολους τους αλλους οδηγους τριγυρω σου ,τους πεζους, αυτους που κοιμουνται και εσυ με την εξατμισαρα το παιζεις ανετος και μαγκας και μονο εγω ειμαι και σας γραφω ολους, τοτε το καρμα δυστυχως καποια στιγμη ειναι αμιλεικτο… Τα βλεπουμε στα Λιμανακια τα βλεπουμε στο Σχιστο τα βλεπουμε σε πολλα μερη. Μια νεολαια της μαγκιας, του χορτου, του Εγω ειμαι και κανεις αλλος και κανω οτι μου γουσταρει… Καταντια ξεφτυλα αηδια απλα…Αν περιμενουμε αυτη τη νεολαια να αναστησει την Ελλαδα ζητω που καηκαμε…

  5. Ενας Youtuber λιγότερος = Μία ελπίδα περισσότερη να ορθοποδήσει αυτή η χώρα και να ξεβρωμίσει από το βόθρο στον οποίο κολυμπάει.

Comments are closed.