Τραγωδία στους Παξούς: 5.000 ευρώ το «κεφάλι» για το ταξίδι του θανάτου

Κοινοποίηση:
720_695958_a403380670-9b4780de28522396

Την άκρη του νήματος για την τραγωδία που σημειώθηκε στους Παξούς, προσπαθούν να βρουν οι λιμενικές αρχές, παίρνοντας καταθέσεις από τους διασωθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων του STAR, ο κάθε μετανάστης φέρεται να έχει πληρώσει στους δουλεμπόρους 5.000 ευρώ για το ταξίδι του θανάτου και τη μεταφορά του οδικώς από την Αθήνα στην Άρτα και από εκεί στην παραλία Λυγιά της Πρέβεζας.

Οι περισσότεροι από τους μετανάστες έχουν ηλικία από 18 ως 30 ετών. Αργά το βράδυ, ορισμένοι που είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρονται με τζιπ του λιμενικού σε χώρο φιλοξενίας που έχει ετοιμάσει ο δήμος της Πρέβεζας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Που τα βρηκε ο λαθραιος τα 5000 ευρω να δωσει για ευρωπη;;ενω υποτιθεται δεν εχει να φαει.Για να μην υπολογισουμε ποσα εδωσε για να ελθει εδω.Ηλιου φαεινοτερο οτι κρυβονται σχεδια πισω απο αυτους.Επισης τα ποσα πολλαπλασιαζονται οταν προκειται για οικογενειες.

  2. ΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ???? ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ????ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 5000 ΕΥΡΩ????? ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΡΗΜΑΔΟΦΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΧΑΛΑΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΗΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!!!!

Comments are closed.