Τραγωδία στη Μεσσηνία: 21χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ και σκοτώθηκε

Κοινοποίηση:
11111

Τραγικός θάνατος για έναν 21χρονο στη Μεσσηνία, καθώς καταπλακώθηκε το Σάββατο από τρακτέρ και σκοτώθηκε. 

Η τελευταία σελίδα της είδησης που σόκαρε τη Μεσσηνία “γράφτηκε” στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εκεί μεταφέρθηκε ο άτυχος νέος, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα από το τρακτέρ που καταπλάκωσε το σώμα του. Όπως ανέφερε το flynews.gr, το πλήρωμα ΕΚΑΒ που είχε σπεύσει στο σημείο έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά, δυστυχώς, ήταν αργά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Το πρόβλημα εντοπίζεται στα δενδροκομικά τρακτέρ παλαιού τύπου τα οποία δεν φέρουν κουβούκλιο προστασίας ή το λεγόμενο Π το οποίο δεν χρησιμοποιείται κατά την λειτουργία του τρακτέρ.
    Πρέπει να γνωρίζουν οι χειριστές πως οδηγούνται τα τρακτέρ και τα UNIMOG σε επικλινές χωράφι. Αυτό μαθαίνεται μόνο από παλιούς οδηγούς που γνωρίζουν. Ποτέ δεν κατευθύνουμε το τρακτέρ παράλληλα με την κλίση του χωραφιού, αλλά μόνο κόντρα. Στην ανηφόρα στρίβουμε το τρακτέρ μόνο στο τελείωμα. Αν πάμε να το στρίψουμε νωρίτερα ανατράπηκε. Προσοχή θέλουν τα χαντάκια και τα υψώματα. Αν πέσει ο πρώτος τροχός στο χαντάκι ακινητοποιούμε το τρακτέρ. Τον πρώτο τροχό που έπεσε στο χαντάκι τον βγάζουμε μόνο με την όπισθεν (Αν είναι εφικτό, διαφορετικά κάνουμε ρυμούλκηση με άλλο όχημα) Αν προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε το τρακτέρ, και πέσει και ο πίσω μεγάλος τρακτέρ στο χαντάκι ανατράπηκε. Πρέπει όλοι οι χειριστές να ασχοληθούν με αυτό το θέμα. Είναι πολύ απλό το θέμα ασφαλούς οδήγησης τνω γεωργικών μηχανημάτων, αλλά πρέπει να ασχοληθούμε και λίγο.
    Είναι κρίμα να χάνεται κόσμος από αυτόν τον λόγο.

  2. taτρακτερ μας ειναι ολα σαραβαλα ,.αυτο γινεται ενα τρακτερ κοστιζει πανακριβα

  3. Τι γίνεται ρε παιδιά με τα τρακτέρ κάθε λίγο;θα τρελαθούμε;;;

Comments are closed.