Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε η 21χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο – Η οικογένεια θα δωρίσει τα όργανά της

Κοινοποίηση:
emma_0

Δεν τα κατάφερε τελικά η 21χρονη φοιτήτρια που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη και εγκαταλείφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, καθώς το πρωί της Κυριακής (27/11) άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», σκορπώντας θλίψη στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μετά από μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, η νεαρή κοπέλα που χτυπήθηκε από 26χρονο οδηγό ξεψύχησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου.

Η οικογένειά της με δύναμη ψυχής αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά της σε ασθενείς, με τη μητέρα της να συγκλονίζει στο ThessToday.gr: «Η Εμμανουέλα ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… αυτή που της στέρησαν».

Η κηδεία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα Χανιά, όπου συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετίσουν την νεαρή φοιτήτρια, η οποία έφυγε άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –> ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
    ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΏΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ”ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ”
    ΕΝΝΩΟΥΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ
    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

  2. Παιδια προσοχή με τα σκατοSmart Phones και τα ακουστηκά που φοράτε! Μου εχει τύχει και εμενα να μου πεταχτεί ενας πιτσιρικάς με ακουστικά που ούτε έλενξε ποιος ερχόταν .. απλα περασε το δρόμο!
    Ευτυχώς δεν ετρεχα! Το νου σας όλοι ειδικα μεσα στις πόλεις!

    Καλό παράδεισο κοριτσάκι μου στο τόπο των Αγγέλων !

  3. Ενα αλβαναριο απο τους χιλιαδες παρανομους αλλοδαπους που κυκλοφορουν στην χωρα και εγκληματουν!! Αν τον ειναν απελασει τον αλητη η κοπελα τωρα θα ζουσε, αλλα καμια απελαση δεν κανουν οι ξευτιλισμενοι!!!! Τωρα θα τον αμολυσουν ελευθερο μεχρι να γινει το δικαστηριο, στο οποιο η ποινη θα ειναι δυο τρια χρονια με αναστολη, δηλαδη τιποτα και το..σκουπιδι θα κυκλοφορει ελευθερο!!! Γιατι το Μακελειο δεν γραφει κατι για τις μη απελασεις αλλοδαπων εγκληματιων;;;;;

  4. ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΡΕΤΑ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΨΗΦΙΖΑΝ Η ΠΑΣΟΚ(ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΡΣΗ ΕΜΠΟΛΕΜΟΥ) Η ΝΔ(ΠΟΥΣΤΟΣΑΜΑΡΑΣ ΑΡΣΗ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ. ΟΤΙ ΚΑΤΟΥΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΑΛΑΤΙ ΓΥΦΤΟΙ

  5. Πολύ κρίμα και άδικο για την κοπέλα,καλή δύναμη στην οικογένεια της… αλλά ο Τουρκαλβανός να φανταστώ ότι θα κυκλοφορήσει ελεύθερος σε λίγο καιρό…. μέχρι το επόμενο θύμα του… ντρέπομαι για αυτό το κράτος…… καλή ανάπαυση στην κοπέλα..

  6. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

  7. Καλο Παραδεισο κοπελια! Πιστευω συντομα η Ελλαδα να ξεβρωμισει απο τη βρωμο χλεπα των αλλοδαπων που την κατοικει!

  8. ΑΝ ΔΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ.
    ΕΛΕΟΣ.

  9. Άρε τσογλανε Αλβανέ και ολοι οι κωλοαλβανοι που έχετε κουβαληθει σε αυτήν την χώρα και τρώτε και πίνετε εις βάρος των Ελλήνων. Ηρθατε και βρήκατε μια χώρα με νοσοκομεία σχολεία πανεπιστήμια δουλειές επιδόματα συντάξεις δάνεια να πάρετε σπίτι και τα καρπωθηκατε όλα. Όταν άλλοι θυσιάστηκαν για να την απελευθερώσουν και να τα βρητε όλα στο πιάτο ετοιμα εσείς γουρούνια Αλβανοί. Γύρισε και το πάτησε το κοριτσάκι δεύτερη φορά για να μην υπάρχει μάρτυρας, ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ Καλή ανάπαυση να έχει το κοριτσακι.

  10. Κριμα. Αλλος ενας αδικος και για το τίποτα θανατος ενός νέου ανθρώπου, λες και μας περισσεύουν τα Ελληνόπουλα, αγόρια και κορίτσια. Καλό ταξίδι στο κοριτσάκι και κουράγιο, οοοσο μπορουν, οι φουκαράδες γονεις.

  11. Ρε μακελειό είσαστε το μόνο αντισυστημικό μέσο ενημέρωσης, κάντε σας παρακαλώ πολύ μια έρευνα και δείξτε τα στατιστικά από το 1992 μέχρι τώρα με το πόσους έλληνες έχουν σκοτώσει/ληστέψει/βιάσει αυτή η κωλοφάρα των ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΩΝ

  12. Δεν “έφυγε άδικα”, ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ εν ψυχρώ από καθίκι εγκληματία ποινικού, που την πάτησε ΔΥΟ φορές και που βρίσκονταν παράνομα στη χώρα αφού οι αρχές παίζουν το πουλί τους, αν είχε μπει φυλακή και απελαθεί όπως έπρεπε, η κοπέλα θα ΖΟΥΣΕ.

Comments are closed.