Τραγωδία στην Πύλο: Έρευνες για το αν υπήρχε δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα

Κοινοποίηση:
pylos

Τραγωδία στην Πύλο το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου όταν ένας νεαρός ανασύρθηκε νεκρός στη μαρίνα κοντά στο λιμάνι μετά από πτώση του αυτοκινήτου του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητκα ωστόσο οι συνθήκες παραμένουν ακόμα άγνωστες, ενώ εξετάζεται ενδελεχώς από τις αρχές εάν υπήρχε ακόμα ένα άτομο μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Messinia Live, λίγο πριν την πτώση του οχήματος στη θάλασσα ακούστηκε ένα δυνατό σπινιάρισμα, με το αυτοκίνητο να πέφτει στο νερό ντελαπαρισμένο.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline η πτώση του αυτοκινήτου έγινε γρήγορα αντιληπτή από περαστικούς και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και ξεκίνησε έρευνα. Στελέχη του Λιμεναρχείου Πύλου που συντονίζουν την επιχείρηση ζήτησαν τη συνδρομή δύτη για να μπορέσει να δει πού βρισκόταν το όχημα.

Ο δύτης, που δεν είχε αρχικά μπουκάλες, είδε το αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο μέσα στη θάλασσα και πρώτο μέλημα ήταν να εντοπίσει τους επιβαίνοντες

Στο σημείο βρέθηκαν Πυροσβέστες για τον απεγκλωνισμό και ο δήμαρχος Πύλου, Παναγιώτης Καρβέλας

Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο είναι άγνωστο στην περιοχή και εικάζεται ότι πρόκειται για άτομα που δεν διαμένουν εκεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο κάγκουρας την είδε Φερστάπεν, απλά δεν υπολόγισε πως δίπλα στην πίστα υπήρχε λιμνούλα.

Comments are closed.