Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέληξε 12χρονη από ανακοπή καρδιάς

Κοινοποίηση:
ΕΚΑΒ (2)_16

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα όταν μια 12χρονη έχασε την ζωή της μετά από ανακοπή καρδιάς, όπως αναφέρει το thebest.gr

Στο σπίτι του κοριτσιού άμεσα έφθασε ασθενοφόρο και διαπίστωσε οτι το κορίτσι ήταν σε κωματώδη κατάσταση. Οι διασώστες άμεσα προχώρησαν σε προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνωσης για να την επαναφέρουν και τη διακόμισαν Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου επίσης οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να την κρατήσουν στη ζωή χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Το κορίτσι που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία αντιμετώπιζε καρδιακό πρόβλημα, κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και την Πάτρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Κρίμα, Κρίμα, Κρίμα, Κρίμα, ΓΙΑΤΙ;;;;
    Ο ΘΕΌΣ να μας ελεήσει για το κακό που κάνουμε ΌΛΟΙ ΜΑΣ με την σιωπή μας και την υποταγή μας σε τεχνολογίες άγνωστες που μας πασάρουν οι ειδικοί!!!!!!
    Ο Θεός να μας συγχωρέσει ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Κρίμα!

  2. Όσοι έκαναν το γνωστό εμβόλιο στα παιδιά τους ήταν γιατί έτσι τους συμβούλεψαν οι παιδίατροι τους πέρα από την προπαγάνδα της τηλεόρασης, γενικότερα όλοι οι γιατροί το προωθούσαν εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις σκεπτόμενων ανθρώπων

  3. Επειδή σίγουρα ΖΕΧΝΕΙ μπόλι η κατάσταση, ουαί κι αλοίμονο αν έπιανα στα χέρια μου τους γονείς της…

  4. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΚΟΡΟΙΔΟΙΟ”??

Comments are closed.