Τραγωδία στην Κω: «Έπαιζε με τα αδέρφια του και χτύπησε για αυτό είχε μώλωπες», λέει η γιαγιά

Κοινοποίηση:
vrefos

Κως: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση που συγκλονίζει το νησί – Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι γονείς – Τι λέει η γιαγιά

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στην Κω από τον θάνατο του βρέφους ενός έτους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η γιαγιά του άτυχου βρέφους στον Alpha οι μώλωπες του μωρού ήταν από χτυπήματα που είχε με τα αδέρφια του και οι γονείς του δεν το έχουν χτυπήσει ποτέ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η μητέρα έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν.

Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα ξεκίνησαν χθες, Σάββατο 20/4, λίγο πριν τις 20:00 όταν η μητέρα διαπίστωσε πως το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του και κάλεσε το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στις 8 και 25 και επτά λεπτά αργότερα, μεταφέρθηκε το βρέφος στο νοσοκομείο, όπου στις εννέα παρά τέταρτο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Όταν πήγε η γιατρός από τα επείγοντα περιστατικά, φώναζε να φέρει κάποιος απινιδωτή. Η μαμά είναι επτά μηνών έγκυος, αυτό που έλεγε είναι ότι είχε ταΐσει το μωρό πατατούλες και το είχε βάλει να ξαπλώσει και δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβη», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Παράλληλα, μια δημοσιογράφος τοπικού μέσου ανέφερε πως συνάντησε τη μητέρα στο νοσοκομείο του νησιού και μοιράστηκε την επικοινωνία που είχε μαζί της. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η μητέρα του βρέφους της έλεγε σοκαρισμένη πως «το παιδί μου είναι νεκρό».

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της Κω έκαναν ΚΑΡΠΑ στο βρέφος για αρκετή ώρα, κάτι όμως που δεν αποδείχθηκε σωτήριο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το βρέφος στην Ρόδο δεν διαπίστωσε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης. Έκρινε ότι ο θάνατος προήλθε από ασφυξία λόγω της άπεπτης τροφής και πως οι εκδορές, που αυτό έφερε, προέρχονται πιθανώς από παλαιότερα χτυπήματα.

Πράγματι, οι γονείς που βρίσκονται υπό κράτηση προσπάθησαν να εξηγήσουν τα σημάδια που έφερε στο κορμάκι του το βρέφος επισημαίνοντας πως οφείλονταν σε μικροατυχήματα και χτυπήματα από τον δίχρονο αδελφό του.

Ο πατέρας είχε συλληφθεί για πορνογραφία στο παρελθόν
Εκείνο που θορύβησε τις Αρχές είναι ότι ο πατέρας του βρέφους έχει κατηγορηθεί και συλληφθεί στο παρελθόν για πορνογραφία. Για τον λόγο αυτό οι Αρχές έκαναν «φύλλο και φτερό» το κινητό και τον υπολογιστή του πατέρα.

Η μέχρι στιγμής έρευνα έχει δείξει ότι στο κινητό τηλέφωνό του εντοπίστηκαν ίχνη αναζήτησης παιδικής πορνογραφίας.

«Τη βλέπαμε με μώλωπες»
Γείτονες του ζευγαριού μιλώντας στο MEGA, αναφέρουν πως αρκετές φορές είχαν δει την 20χρονη μητέρα χτυπημένη, με τις μαρτυρίες για καυγάδες του ζευγαριού να είναι πολλές.

«Ο άντρας της, ο σύζυγος, την κακοποιούσε. Κάποιες φορές την είχαμε δει στη γειτονιά να φέρει και η ίδια κάποιους μώλωπες, σημάδια τα οποία δεν δικαιολογούσε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Είχανε φασαρίες, την κοπέλα την είχα δει πολλές φορές χτυπημένη. Τώρα, αν τη χτυπούσε ή δε τη χτυπούσε, δε γνωρίζω. Δεν τους έβλεπα μαζί συνέχεια. Πιο πολύ την κοπέλα έβλεπα», ανέφερε γείτονας του ζευγαριού.

Ο πατέρας, 21 ετών και η μητέρα του άτυχου βρέφους βαρύνονται με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο και τη Δευτέρα θα περάσουν το κατώφλι του εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στοίχημα ότι θέλετε ότι όχι μόνο δεν θα του πάρουν την επιμέλεια, όχι μόνο δεν θα τον χώσουν φυλακή τον κωλοπαιδερά, ούτε θα προστατέψουν την έγκυο σύζυγο και το παιδί που απέμεινε από τα κλωτσομπουνίδια που τους δίνει αλλά θα του δώσουν αναστολή και έξω του παιδερόγυφτου για να κάνει τα ίδια στο άλλο παιδί που έχει και το μωρό που ετοιμάζεται να γεννήσει η σύζυγος, αφού φάει και αυτή τα μπουνοκλωτσίδια της από τον παιδερόγυφτο. Μοσχάρια δίποδα

  2. 21 ετών σκατό ο πατέρας και ψαχνει παιδική πορνογραφία. Ακόμη δεν βγήκε απτό αυγό ο σκατογυφτος. Ανώμαλος από κούνια. Για ψάξτε και το άλλο παιδάκι αν είναι καλά. Άντε από κει με τους όλους τους άρρωστους

Leave a Response