Τραγωδία στην Κρήτη: 33χρονη με κορωνοϊό πέθανε μέσα σε ταξί έξω από το Βενιζέλειο

Κοινοποίηση:
2218nosokomeio10-2-768x480

Όλα συνέβησαν ελάχιστα λεπτά μετά τις 12:00 το βράδυ της Παρασκευής όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλο το εφημερεύον προσωπικό του “Βενιζέλειου” νοσοκομείου τέθηκε σε συναγερμό.

Ο σύζυγος μίας 33χρονης γυναίκας μετέφερε τη σύζυγο του με ταξί στο νοσοκομείο ενώ, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ήταν ήδη ασθενής με κορωνοϊό επί μία εβδομάδα. Άμεσα οι γιατροί έσπευσαν στο ταξί και έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και διασωλήνωση στην 33χρονη ωστόσο ήταν ήδη αργά.

«Επί 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν την νεαρή γυναίκα όμως πιθανόν να είχε ήδη καταλήξει μέσα στο ταξί πριν φθάσει στο Βενιζέλειο», αναφέρει στο cretapost, η ιατρός και αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Ελευθερία Κωστάκη.

Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα ήταν ήδη χωρίς τις αισθήσεις της όταν το ταξί έφθασε στο νοσοκομείο ενώ οι γιατροί έδωσαν τη δική τους μάχη επί τόπου προκειμένου να κερδίσουν πολύτιμο χρόνο. Πλέον η ιατροδικαστική έκθεση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο στην άτυχη 33χρονη, εάν δηλαδή επρόκειτο για επιπλοκές του covid19 ή εάν έπασχε από καρδιολογικά προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να μην γνώριζε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η κοπελα ηταν ανεμβολιαστη. Γιατι δεν το λετε;

    1. Αυτό δεν το ρωτάνε ποτέ όταν πεθάνει κάποιος. Μόνο όταν είναι να μπει σε εστιατόριο ή κέντρο διασκέδασης.

  2. oι τρυπημενοι παθαίνουν κοροδογιο. ΟΚ. στην γυναίκα μάλλον ήταν οι παρενεργειες με ΠΥΡΕΤΌοπωσδηποτε = ΦΛΕΓΜΟΝΗ κ. νόμιζαν ότι είναι η γρίπη.
    ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΞΜΟΥ Κ. ΣΥΜΜΟΡΙΑ γιατροπολιτικων των εκατομυρίων= ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΕΘΝΟΥΣ
    ουστ στις ΒΡΩΜΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ τους.

  3. Αν δεν ειχε κανει θα ηταν πρωτο θεμα παντου

    1. Αν ήταν ανεμβολίαστη τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε θα είχε γίνει τηλεμαραθώνιος από τους ευαγγελάτους και θα το είχαν μάθει ακόμα και οι γλάστρες.

Comments are closed.