ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΝΕΚΡΟΣ 38ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΚΡΟΤΙΔΑ! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ – ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
krotida

Από μια τραγωδία σημαδεύτηκε η τελευταία ημέρα της Αποκριάς, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, λίγο μετά τις 21:30 το βράδυ της Κυριακής (17/3), ένας άνδρας 38 ετών τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα κοντά στα πλευρά με συνέπεια να μεταφερθεί με το ΕΚΑΒ σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της περιοχής.


IMG_20240318_123938Εκεί οι γιατροί έδωσαν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματα του, τα οποία όμως ήταν τόσο σοβαρά με συνέπεια ο νεαρός άνδρας να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αμάν με αυτούς τους Φιλισταίους. Δε λογάνε καθόλου.

  2. ΝΑΥΤΙΚΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΡΗΜΑ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ…

  3. ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΟΣΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΟΤΟΥΣ…

  4. Σε άλλη ιστοσελίδα αναφέρουν για “ναυτική φωτοβολίδα” και δεν άναψε μόνο μία με την παρέα του . Ήταν , γράφουν, η τελευταία η οποία έσκασε στα χέρια του !

  5. ( σε αλλα σαιτ λενε 33χρονος). Στο μεταξυ συνεχιστε να βγαζετε σελφι στην ακρη του γκρεμου, σε τζαμια φωταγωγου και γενικα …

  6. Η ΦΥΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

  7. Αυτό δεν ήταν “κροτίδα” , “χειροβομβίδα” ήταν !

  8. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ……..!!!! ΠΗΓΕ ΑΔΟΚΩΣ….

    ΕΛΛΑΝΤΑ 2.0.0.00000

  9. Οποιος θελει να…αυτοκτονησει ελευθερα! Αρκει να μη παρουνε τα σκαγια και αθωους!

Comments are closed.