Τραγωδία στην Κρήτη: Κρεμάστηκε με γραβάτα, λίγες ώρες πριν τη δίκη για τα χρέη του

Κοινοποίηση:
1

Απαγχονισμένος βρέθηκε, από τη σύζυγό του, ένας 68χρονος στην περιοχή του Κατσαμπά στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αυτόχειρας χρησιμοποίησε μια γραβάτα για να βάλει τέλος στη ζωή του, νωρίς το βράδυ της Τρίτης (06/10). Η γυναίκα του ήταν εκείνη που εντόπισε το άψυχο σώμα του, στο σπίτι τους, και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και ιατροδικαστής. Όπως έγινε γνωστό, το πρωί της Τετάρτης (07/10) υπήρχε προγραμματισμένη δίκη του 68χρονου για χρέη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Γιατι εχεις παει εσυ ή ξερεις κανενα που εχει παει στην αλλη πλευρα;; αχαχαχχαχα Ξυπνα….

  2. η αυτοκτονία είναι η χειρότερη αμαρτία, τα ελαφρυντικά είναι σχεδόν μηδενικά, σου δίνεται ζωή εδώ στη γή κι εσύ την πετάς στα σκουπίδια, είναι σαν να παίρνεις ένα ρολόι που δουλεύει και το σπάς, σα να σπας ενα γρανάζι της φύσης, για οτι σου συμβαινει είσαι υπευθυνος καθώς η Νέμεσις σου επιστρέφει τις μαλακίες σου που το παράκανες, κάτσε και ψάξε γιατί έφτασες εκεί που εφτασες και τι λύσεις έχεις και ανάλαβε τις ευθύνες σου, οχι αυτοκτονία, αυτό δεν είναι λύση….. θα πας σε μια τοποθεσία στην άλλη πλευρά όπου εκει θα παρακαλάς κάθε στιγμή να επέστρεφες στη προηγούμενη κατάσταση που ήσουν κι αυτό φυσικά δεν γινεται, θα κάτσεις και θα λουστείς το κατόρθωμά σου. Δε μπορείτε να φανταστείτε τι ποινή έχει η αυτοκτονία!

    1. Γιατι εχεις παει εσυ ή ξερεις κανενα που εχει παει στην αλλη πλευρα;; αχαχαχχαχα Ξυπνα….

Comments are closed.