Τραγωδία στην Κρήτη: Θανάσιμος τραυματισμός οδηγού μοτοσικλέτας στα Χανιά(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
troxeoxaniathanatiforo

Το τροχαίο δυστύχημα  συνέβη το μεσημέρι στον Γαλατά…

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο το οποίο συνέβη κοντά στο πρώην δημαρχείο Νέας Κυδωνίας στον Γαλατά Χανίων σήμερα το μεσημέρι, με την εμπλοκή μοτοσικλέτας.

Η μοτοσικλέτα υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέφυγε από την πορεία της και ανετράπη, με αποτέλεσμα ο 27χρονος οδηγός να τραυματισθεί θανάσιμα.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Δείτε τις φωτογραφίες:

flashnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχη του παλληκαριου. Χανιωτες προσεχετε. Τα ματια και το μυαλο στο δρομο. Προσοχη προσοχη προσοχη.

  2. ΥΑΜΑΗΑ ΤDM 900 ειναι το συγκεκρημενο και για να γινει ετσι ποιος ξερει με ποσα πηγαινε στους καροδρομους….

    1. Αππορω ομως εκει εχει τροχαια ΚΤΕΟ αστυνομια ειδικα για τους ξενους ελληνες απο αλλα σημεια της χωρας..ενα ΤDM με μακρη ψαλιδη πισω για χρηση drag-ster πως το αφηναναι να κυκλοφορει ελευθερα στιν πολη πως περασαι ΚΤΕΟ αμα ειναι το συγκεκριμενο..και με πινακιδα καραχομενη πισω στιν ουρα..μηπως με αυτη την μετατροπη στο πισω ψαλιδη εχασε τα ζυγια της η μηχανη αφου την χρησιμοποιουσε για καθημερινη χρηση και αποδειχθηκε μοιραια για τον ανθρωπο εκει……μια υποθεση κανω

  3. Στην Κρήτη πρέπει να απαγορευτούν οι μηχανές. Μόνο με γάιδαρο.

    1. μονο αν του πεταχτηκε κανενα αδεσποτο σκυλι κ πηγε να το αποφυγει αυριο θα μαθουμε πιο πανω μενω κριμα το παλικαρι

  4. Tρεχουν και πινουν πολυ εκει μεγαλες καινουργιες μηχανες εχουν με πολλα κυβηκα μικρης ηλικιας και απειρος ο αναβατης θαταν μαλλον σε συνδιασμο με το χειροτερο οδοστρωμα που υπαρχη ειναι εκει στα Χανια Κρητης και οριστε το αποτελεσμα…………κρημα.Δυστηχος δεν υπαρχη οδηγικη παιδεια………

  5. εχετε τα νιατα…. και τα χαιρεστε με λαθος τροπο, Κριμα…… κριμα τον ντελικανη.

Comments are closed.