Τραγωδία με το Big Brother – «Αναβρασμός» στον ΣΚΑΪ

Κοινοποίηση:
bb_23_9_tiletheasi

Τραγωδία σημειώθηκε με το Big Brother, προκαλώντας «αναβρασμό» στον ΣΚΑΪ, καθώς οι άνθρωποι του σταθμού είδαν το πρόγραμμα, στο οποίο έχουν επενδύσει τόσο πολλά, ακόμη και με όσα τραγικά έχουν βγει στη δημοσιότητα, να μην καταφέρνει να σημειώσει ουσιαστική βελτίωση στην ανταπόκριση από το κοινό.

Ο «Μεγάλος Αδελφός» είχε για ακόμη μια φορά πολλές εκπλήξεις να προσφέρει στο τελευταίο επεισόδιο, παρουσιάζοντας από… αποκαλυπτικά πλάνα μέχρι και εξομολογήσεις, ενώ υπήρξε και μια επανάληψη στον νικητή του βέτο, με τον Δημήτρη Κεχαγιά, μάλιστα, να έχει συγκεκριμένη στρατηγική στο πώς θα το χρησιμοποιήσει.
Όλα τα τελευταία γεγονότα φάνηκε, ότι παρακολουθήθηκαν από τον κόσμο, καθώς ακόμη και στη βραδινή έκδοση με την παρουσίαση όσων συμβαίνουν στο σπίτι, υπάρχει ένα φανατικό κοινό, αλλά δεν φέρνει πάντα… την άνοιξη στην τηλεθέαση. Κι αυτό, γιατί μόλις εμφανίζεται ένα λίγο πιο… σοβαρό πρόγραμμα, τότε η πρωτιά δεν έρχεται.

Αυτό συνέβη και την Τετάρτη (23/9), με το Big Brother να σημειώνει 15.9% στο δυναμικό κοινό, αλλά υποτάχθηκε στον ΑΝΤ1, ο οποίος προηγήθηκε στην ίδια κατηγορία με 18.7%. Το Star ακολούθησε με 10.2%, ενώ το Mega με 5% και το Open με 2.3% έμειναν πολύ πίσω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ούτε ένας δέν πρέπει να το βλέπει αυτό το σίχαμα

Comments are closed.