Τραγωδία δίχως… τέλος: Τρεις τελικά οι νεκροί του τροχαίου

Κοινοποίηση:
TROXAIO1

Τραγωδία δίχως… τέλος σήμερα στην Κρήτη καθώς ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών στο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στα Χανιά.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, τρεις τελικά είναι οι άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους. Πρόκειται για δύο νεαρές γυναίκες και έναν άνδρα. Ο άνδρας πέθανε ακαριαία μετά το τροχαίο ενώ οι δύο γυναίκες άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Χανίων παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τους κρατήσουν στη ζωή.

Παράλληλα στο νοσοκομείο βρίσκεται και ένας ακόμα άνδρας ο οποίος φέρει σοβαρά τραύματα ωστόσο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 4 το απόγευμα όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με ένα αγροτικό όχημα σε επαρχιακό δρόμο του δήμου Κισσάμου στα Χανιά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΙΧ να χάσει την ζωή του ενώ τρία ακόμα άτομα (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) που επέβαιναν επίσης στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων. Οι δύο γυναίκες ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσαν.

Στην περιοχή του δυστυχήματος κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Τροχαίας αλλά και δύναμη της Πυροσβεστικής.

Πηγή: cretapost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΜΕ ΨΟΦΙΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ

Comments are closed.