Τραγικό! Αγνωστος κόβει κεφάλια από γάτες και τα πετάει στις γραμμές του τρένου

Κοινοποίηση:
gata_efamogh_niaoyrismata

Οργή προκαλούν οι πράξεις ενός αρρωστημένου μυαλού στην Πάτρα, ο οποίος κόβει τα κεφάλια από γάτες και τα πετάει στις σιδηροδρομικές γραμμές.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, κάτοικος της περιοχής είχε βρει τρία κρανία από γάτες και ειδοποίησε τις αρχές. Στο σημείο πήγαν αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών με μέλη Φιλοζωικού Συλλόγου για να δουν τι συμβαίνει.

Από τους αστυνομικούς  σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου για παράβαση της νομοθεσίας περί δεσποζομένων κι αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΤΣΟΓΛΑΝΙ@, ΑΘΕΟΥΣ, ΦΙΔΙΑ ΚΟΛΟΒΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΡΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

  2. Τι θα γίνει με αυτό το θέμα επιτέλους; Εδώ και αρκετούς μήνες ακούμε για τον ψυχάκια που ξεκοιλιάζει δεκάδες γάτες και σκυλιά στη Πάτρα. Θα τον πιάσει επιτέλους η αστυνομία;; Κάμερες δεν υπάρχουν εκεί; Ή περιμένουν να σκοτώσει κανέναν άνθρωπο πρώτα;

  3. Παναγία μου!! Γέμισε η κοινωνία δολοφόνους και ανώμαλους!! Αυτά τα κακόψυχα τέρατα, θέλουν εγκλεισμό σε ψυχιατρείο!!

Comments are closed.