Τραγικές εικόνες από το Κέντρο της Αθήνας!!! Συνήθισαν ή έχουν αφεθεί; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
image-190-1024x495

Δεν την βγάζουν παρά την άρση του μέτρου… «Καλά κάνουν» σχολιάζουν τα ΜΜΕ…

Η (προσωρινή) κατάργηση της υποχρέωσης χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους είναι γεγονός και έχει τεθεί σε ισχύ από σήμερα κιόλας.

Παρά τις όποιες συζητήσεις που έγιναν το προηγούμενο διάστημα και τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι επιστήμονες μετά την χθεσινή τους συνεδρίαση αποφάσισαν το μέτρο αυτό να ισχύσει για όλους, ανεξάρτητα από το εάν είναι εμβολιασμένοι ή όχι.

Ωστόσο, κάποιοι είτε συνήθισαν ή απλά δεν παρακολουθούν την επικαιρότητα, έχοντας αφεθεί στην πορεία των πραγμάτων.

Ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού δείχνει εικόνες από την Ερμού, όπου πολίτες φοβούνται, όπως περιγράφει ο δημοσιογράφος, να βγάλουν την μάσκα.

Μία γυναίκα που βλέπει τον ρεπόρτερ να μην φορά, την βγάζει και αυτή, αλλά οι περισσότεροι παρά το γεγονός πως έχει καύσωνα και αφρικανική σκόνη την φορούν με ζήλο!!!

Δείτε τις τραγικές εικόνες:

 
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΑΥΤΟ ΣΑς ΕΝΟΧΛΙΣΕ ???ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑς ΤΙς ΞΑΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΟΣΟΝΟΥΠΟ ΔΕ ΣΑς ΝΟΙΑΖΕΙ ???

  2. αυτοι ειναι οι υποχονδροι που τρεμουν μην κολλισουν χαχαχαχα

  3. Βαλτε και μποτα στα μουτρα και αν ειναι made in turkey θα γουσταρετε κιολας..Τουβλα

  4. Μέχρι χθες οι δημοσιοκάφροι έτρεχαν στους δρόμους και μάλωναν όποιον δε φορούσε μάσκα.Σήμερα ο κόσμος είναι τρελός γιατί φοράει μάσκα.

  5. Ακριβως αυτο παρατηρησα σημερα στο κεντρο της Αθηνας!!!!!!! Ολοι οι δρομοι γυρω απο το Πανεπιστημιο με ανθρωπους που φορουσαν τις μουτσουνες τους!!!!!!! Ειπα “Δεν υπαρχει ελεος!!!!!!! Καλα τα παθαινουμε ολα αυτα απο τους επιτηδειους πολιτικαντηδες και πληρωμενους γιατρους”!!!!!!! Το μυαλο το Ελληνα εχει γινει ΚΙΜΑΣ!!!!!

  6. Φεύγεις από το σπίτι δεν φοράς μάσκα, μπαίνεις στο λεωφορείο φοράς την μάσκα, κατεβαίνεις από το λεωφορείο βγάζεις την μάσκα, μπαίνεις στο Σούπερ Μάρκετ φοράς την μάσκα, βγαίνεις από το Σ.Μ. βγάζεις την μάσκα, μπαίνεις στο πολυκατάστημα φοράς την μάσκα, βγαίνεις από το πολυκατάστημα βγάζεις την μάσκα, ……… μάλλον θα πεθάνουμε από χολέρα !

  7. Θέλουμε δεν θέλουμε, οι μπολιασμένοι ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουν να τη φορούν!! Μεγάλοι – έγκυροι- γιατροί & επιστήμονες το έχουν πει: “οι εμβολιασμένοι είναι υπερμεταδότες”!!
    Άρα αν είναι μπολιασμένοι καλά κάνουν!!

  8. απο την προπαγανδα και την πλυση εγκεφαλου που εχουν δεχτει απο τα πληρωμενα πετσοκαναλα εχουν γινει αβουλα οντα αισχος κοινωνια

Comments are closed.