“Τρίφυλλο” απ΄ το καλό! Αυτός είναι ο έμπορος χασίς των γύφτων που μήνυσε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και συνελήφθη με 1 κιλό “μαύρο” (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
f2de312efec2a984182c8506b3917aa0_L

Σας μεταφέρουμε το όλο σκηνικό!

Τα σκαλιά του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας ανέβηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου “ΡΟΜ” Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων τους, κατά του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου και της εφημερίδας του «Μακελειό» για το πρωτοσέλιδο της 17ης  Μαΐου

Διαβάστε και:  EKTAKTO ΤΩΡΑ: ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΑΡΧΙΓΙΟΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΛΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Συγκεκριμενα η εφημερίδα ανέφερε «Σε τραγική συγκέντρωση στη Λαμία τίγκα στους γύφτους με τα μπαϊράκια του ΣΥΡΙΖΑ»

Στη μήνυση αναφέρεται η παράβαση του νόμου για το ρατσιστικό δημοσίευμα.

Οι δικηγόροι Δημήτρης Κρούπης και Δημήτρης Τσιγάνης, που κατέθεσαν τη μήνυση, καθώς και ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Ρομά Στερεάς Ελλάδας, Βαλάντης Χαλιλόπουλος μίλησαν στους δημοσιογράφους εξερχόμενοι του δικαστικού μεγάρου Λαμίας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Σκατογυφτος πρεζεμπορας υπστηρικτης του τσιπρα.Αυτους και παρομοιους εχει για ψηφοφορους μαζι με φυλακοβιους πακιστανους λεσβιες και κιναιδους.Ξαναψηφιστετον.

  2. αδυνατο ειλικρινα να καταλαβω, δηλαδη ενας ποινικος, ενας λωποδυτης, ενας εμπορος ναρκωτικων, δεν δυναται να κανει μήνυση για καποιο λογο που αυτος νομιζει οτι θιγεται;;;; ο χαλιλοπουλος δεν ηταν αυτος που εκλεινε συμφωνιες με την Νεα Δημοκρατια, για να την ψηφισουν;;

  3. ΠΟΥΣΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ !! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΕΙ
    ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ !!!

Comments are closed.