Τρίκαλα: «Ανεπιθύμητοι» στην εκκλησία οι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ των ομοφύλων – Δείτε την επιστολή

Κοινοποίηση:
ekklisia_

Τι ανακοινώθηκε

Μέτρα κατά των Τρικαλινών βουλευτών που στήριξαν το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών αποφάσισε να πάρει ο εφημέριος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής στα Τρίκαλα!

Σε μακροσκελή επιστολή στο προφίλ του Ναού στο Facebook ανακοινώθηκε η απόφασή του να τους κηρύξει ανεπιθύμητους, ενώ απαξίωσε να τους προσφωνήσει «με όποιον τιμητικό τίτλο».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μπράβο του! Καιρός ήτανε να υπάρξει κάποια αντίδραση επιτέλους, καθώς η εκκλησία μέχρι τώρα κοιμότανε και οι πολιτικοί είχαν αποθρασυνθεί.

  2. ΕΥΓΕ του !!! Το παράδειγμά του να ακολουθήσει ολόκληρος ο κλήρος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας, ώστε να αναγκαστούν οι ανώμαλοι χαραμοφάηδες τυφλοπόντικες να κρυφτούν στα λαγούμια τους και να μας απαλλάξουν από την σιχαμερή παρουσία τους …

  3. Αφορίστε τους να μην μπορούν να πλησιάσουν σε εκκλησία 25η Μαρτίου και Πάσχα
    Αυτό θα τους πονέσει περισσότερο γιατί ξέρουν ότι κοστίζει ψήφους.

    Και ο Βελόπουλος θα πρέπει να βάλει τους υποψηφίους τους να πιάσουν στασίδια να πάρουν τις ψήφους του κόσμου, και να βγάζουν λόγο κάθε Κυριακή και σε άλλη ενορία από μεθαύριο μέχρι την Ανάσταση.

    Ο αγώνας θα κερδηθεί στο δρόμο.

  4. Μπράβο, πάπαρος με αρχίδια, αφόρισέ τα τσογλάνια, οπου τους βρίσκετε να πέφτει γερή φάπα, να μην έχουν που να κρυφτούν.

Comments are closed.