Τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών της ΕΟΚΑ…

Κοινοποίηση:
ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Εκδήλωση για τα 70 χρόνια στέψης της Ελισάβετ διοργανώνουν οι Βρετανικές Βάσεις στις 2 Ιουνίου, στο Αρχαίο Κούριο. Την μέρα που ο τότε δεκαπεντάχρονος Ευαγόρας Παλληκαρίδης την ώρα της στέψης, κατέβασε στην Πάφο την Αγγλική σημαία.

Η Ελισάβετ που έδινε την εντολή το 55-59 για τον απαγχονισμό 9 ηρώων και για τα βασανιστήρια μέχρι θανάτου των αγωνιστών.

Κάπου εδώ να θυμίσουμε ότι η Αγγλία δεν έφυγε ποτέ από την Κύπρο, οι βάσεις τους παραμένουν στο νησί.

Η στάση της Κυπριακής κυβέρνησης είναι αδιάφορη και απαράδεκτη για άλλη μια φορά. Αντί να τους κουνήσει το δάκτυλο, συμβιβάζεται με τους δολοφόνους.

Ζάκο, Δημητρίου, Παλληκαρίδη, Καραολή, Πατάτσο, Παναγίδη, Μαυρομάτη, Κουτσόφτα και Μιχαήλ, σας απογοητεύσαμε γι’ άλλη μια φορά…

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την εν λόγω εκδήλωση και ζητούμε την ΑΜΕΣΗ ακύρωσή της. Τιμή και δόξα στους αγωνιστές της ΕΟΚΑ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στίς 15 Μαΐου στό ανοικτό θέατρο τής Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού στήν Κύπρο θά δοξασθουν καί υμνηθουν οι απαγχονισθεντες στις 10 Μαΐου 1956, ήρωες Μιχαλάκης Καραολης καί Ανδρέας Δημητρίου .

  2. Συγχαρητηρια για το αρθρο. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ. Τοτε υπηρχαν πραγματικοι αγωνιστες, τωρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ κυριαρχουν οι φραπεδακηδες και οι ωχαδελφακηδες
    και παλι ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Comments are closed.