Τρέμουν τα πελατάκια του συντρόφου της Λένιας – Τα κινητά… και το καρφί… δείχνουν το “δίκτυο”

Κοινοποίηση:
99999-2

Πλέον και οι δύο αντιμετωπίζουν τη βαρύτατη κατηγορία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από κοινού και κατ’ εξακολούθηση από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ’ επάγγελμα. Στον σύντροφο της 29χρονης ασκήθηκε επιπλέον ποινική δίωξη για βία κατά υπαλλήλων καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Η είδηση προκάλεσε σεισμό στην κοσμική Αθήνα που φαίνεται πια να χάνει τον ύπνο της μπροστά στο ενδεχόμενο να γίνει φύλλο και φτερό η ατζέντα των πελατών που διατηρούσε το ζευγάρι, προωθώντας το πανάκριβο ναρκωτικό σε στέκια των νοτίων προαστίων μέσω των κινητών τηλεφώνων τους.

Ένας πληροφοριοδότης φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο, ώστε να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης με τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, και να συλληφθούν η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αστυνομικές Αρχές, που μετέδωσε το mega, πριν από πέντε ημέρες ένας άγνωστος τηλεφώνησε στην υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και έδωσε στοιχεία για την υπόθεση. Ο άγνωστος αυτός αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά του, καθώς εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, όπως είπε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο τηλεφώνημα δόθηκαν στοιχεία για την 29χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι και μοντέλο, όπως και για τον 32χρονο σύντροφό τους. Ο άγνωστος ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους διακινούν ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κούκλος ο σύντροφός, από ταινία του Εσκομπαρ… τίποτα τυχαίο..

  2. Και θελεται να πιστεψουμαι στο ναρκοκρατος που ζουμε τυπου Κολομβια οτι οι μπασκινες δεν ξεραν τιποτε για το ζευγος………και τους το σφυριξε ενα πουλακι……που τα πουλαται αυτα?????παντου μεσα και τα παντα ξερεται αμα θελεται εσεις ολους τους γραπονεται αμα θελεται η αμα δεν πληρωνουν καλα……….

Comments are closed.