Τρέμει το οργανωμένο έγκλημα! Η νέα υπηρεσία του Χρυσοχοίδη, Ελληνικό FBI κατά της Greek Mafia, δίχως αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
σδωβσδω

Ακόμη μία εξαγγελία νέας ειδικής υπηρεσίας, από τον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ, δίχως να απαντάται το ερώτημα… που θα βρεθούν οι αστυνομικοί να επανδρώσουν ΚΑΙ αυτή την υπηρεσία!

Αυτή τη φορά, με την επιστροφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο μέγαρο της λεωφόρου Κατεχάκη, άρχισε εκ νέου η επεξεργασία ενός παλαιότερου σχεδίου για τη δημιουργία του «ελληνικού FBI». Το σχετικό νομοσχέδιο είναι έτοιμο, σύμφωνα με δημοσίευμα και πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή τον Μάιο.

Με τη σύσταση του «ελληνικού FBI», το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη φιλοδοξεί ότι θα επιτύχει την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων. Εφόσον το νομοσχέδιο κατατεθεί προς ψήφιση τον Μάιο, η νέα υπηρεσία για το οργανωμένο έγκλημα είναι πιθανό να αναλάβει έργο το φθινόπωρο, αν βρεθούν οι αστυνομικοί που δεν υπάρχουν, σύμφωνα με καταγγελίες των ενώσεων αστυνομικών, αλλά και ρεπορτάζ που διαπιστώνουν κλειστά αστυνομικά τμήματα στην Αττική, τα βράδια. Ακόμη και κλοπή κατασχεμένου οχήματος έχει σημειωθεί έξω από το αστυνομικό τμήμα Σαλαμίνας, το οποίο ήταν αφύλακτο.

Στελέχη της Κατεχάκη σημειώνουν πως η νέα υπηρεσία ενσωματώνει τις καλές πρακτικές από τις αστυνομίες της Γαλλίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας. Θα έχει τίτλο Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), η αρμοδιότητά της θα εκτείνεται σε όλη την επικράτεια και θα ελέγχεται απευθείας από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Αποστολή της θα είναι, όχι μόνο η εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, αλλά και η διενέργεια ερευνών για «ξέπλυμα χρήματος».

Επιπλέον, με διαταγή του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., το «ελληνικό FBI» θα αναλαμβάνει την έρευνα και για εγκλήματα που δεν άπτονται της δράσης οργανωμένου εγκλήματος, αλλά «ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την κοινή γνώμη ή είναι δυνατόν να επηρεάσουν δυσμενώς το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών ή απαιτούν ιδιαίτερη εμπειρία για την αποκάλυψη των δραστών», σύμφωνα με σχετικά έγγραφα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ας ψαξει για ξεπλυμα μεταξυ των 300 αλλα και των οικογενειων τους αλλα και των φιλων τους μεσα σε εισαγωγικα. 2000 ατομα λυμαινονται ολα τα κονδυλια στο Ελλαδισταν υπο την αδεκαστη δικαιοσυνη αλλα και μερικων εφοριακων και λογιστων που ξερουν να τα μαγειρευουν πολυ καλα. Παραδειγμα – Περνω κονδυλι 700 εκατομμυρια για τα τρενα. Δινω κοματι κοματι σε 5 δηθεν επιχειρηματιες τα λεφτα που αυτοι με τη σειρα τους δινουν τη νομιμη μιζα σε υπουργους και συμβουλους της κυβερνησης για να υπογραψουν τις δηθεν συμβασεις των εργων. Αυτοι ολοι φυσικα εναλασονται μεταξυ τους για 3 η 4 χρονια γιατι τα λεφτα ερχονται σιγα σιγα .Δηλαδη 150 εκατομμυρια μετα 8 μηνες αλλα 130 κλπ κλπ. Ο τελευταιος κλεινει τη πορτα. Δηλαδη ο Τσιμπρας ενω εχουν δοθει πανω απο 700 εκατομμυρια μονο για την τηλεδιοικηση και εχουν ξοδευτει τα τελευταια 20 χρονια και αλλα 2 δις για γραμμες ,επισκευες ,ανταλακτικα κλπ κλπ πουλαει ολο το πακετο για μολις 45 εκατομμυρια με δανεισμο απο ελληνικες τραπεζες σε Ιταλους μαφιοζους δηλαδη περνουν τον ΟΣΕ δωρεαν αφου πληρονωνται τα δανεια απο τον κοσμο που πληρωνει τα εισητηρια η τις εμπορευματικες αμαξοστοιχιες κλπ κλπ. Απλα χρειαζεται και ο Τσιμπρας 45 εκατομμυρια για να βαλει κι αυτος και οι δικοι του κατι στη τσεπη. Φυσικα δεν επεμβαινει ποτε κανεις εισαγγελεας γιατι ειναι ολοι διορισμενοι απο τους ιδιους καθε φορα ενω φυσικα η εφορια μεσω του υπουργου οικονομικων γαι το ξεπλυμα λεω ειναι παντα διορισμενοι απο τους ιδιους και μιλημενοι. Μιλαμε για μια μαφια απο τον τελευταιο μηχανοδηγο που και αυτος με μεσον μπηκε μεχρι και τον πρωθυπουργο. Το τελος του Ελλαδισταν εφτασε δηλαδη.Μια χουντα αλλα πολυ σκληρη αυτη τη φορα μπορει να σας σωσει . Καλη διασκεδαση. Ελπιζω να ανεβει το κειμενο.

Comments are closed.