«Τρέλανε» τους πάντες η Φιλανδή πρωθυπουργός: Το βαθύ ντεκολτέ της «έβγαλε» μάτια (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Μεγάλες αντιδράσεις, αρχικά, αλλά και ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης, στη συνέχεια προκάλεσε η φωτογραφία της πρωθυπουργού της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, σε εξώφυλλο περιοδικού.

Ο λόγος ήταν το βαθύ ντεκολτέ και η απουσία στηθόδεσμου από την Φιλανδή πρωθυπουργό.

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την φωτογράφιση για το περιοδικό Trendi στις 9 Οκτωβρίου ήταν αρνητικές με αρκετούς να θεωρούν απρεπή την εμφάνιση για την πρωθυπουργό μιας χώρας.

Γρήγορα, όμως, υψώθηκε ένα κύμα συμπαράστασης για την Μαρίν με γυναίκες αλλά και άντρες να φωτογραφίζονται με παρόμοιο στυλ και να αναρτούν τις εικόνες στα social media με το hashtag #imwithsanna.

Συγκεκριμένα ένας πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για 600 αναρτήσεις με το επίμαχο hashtag.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ , ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΔΥΟ ΛΕΣΒΙΕΣ!
    ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ !

  2. Ξεχάσατε να γράψατε ότι η μανταμίτσα μεγάλωσε σε οικογένεια με 2 λεσβίες μαμάδες γιατί η μαμά της ήταν λεσβία και ζούσε με την σύντροφο της. Γι΄αυτό και την προώθησαν τα εβραιομασονικά κέντρα για πρωθυπουργό. Γιατί προωθούν στις ανώτερες θέσεις ομοφυλόφιλους και λεσβίες, παιδόφιλους και ανώμαλους για να επιβάλλουν την νεοταξίτικη ατζέντα. Και βεβαίως για να κλείσουν τα στόματα όσων λένε “Τι παιδί θα βγεί από μία οικογένεια με 2 μπαμπάδες ή 2 μαμάδες? Ανώμαλο και προβληματικό θα βγεί.”. Προωθούν λοιπόν την μανταμίτσα για να διαφημίσουν τις ομοφυλόφιλες οικογένειες. “Είδατε? Η κυρία είχε 2 μαμάδες λεσβίες και βγήκε πρωθυπουργός. Άρα τα παιδιά από ομοφυλόφιλες οικογένειες είναι μια χαρά παιδιά και βγαίνουν πιο επιτυχημένα επαγγελματικά”. Βέβαια αν η κυρία δεν είχε 2 μαμάδες λεσβίες όχι πρωθυπουργό δεν θα την κάνανε, ούτε σερβιτόρα σε καφετέρια.

  3. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΚΟΛΤΕ…ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΔΙΑΔΑ

  4. Μακάρι να ήμασταν Φιλανδία , Σουηδία , Νορβηγία κ.λ.π.
    Ζούμε στη χώρα της μίας της λομογιάς της αρπαχτής την οποία κυβερνούσαν και κυβερνάνε 4-5 σόγια τα οποία λυμαίνονταν λυμαίνονται τον πλούτο της χώρας.
    Αυτό ένοιωθε η τύπισσα αυτό έκανε. Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός σε αυτές τις χώρες είναι ένας απλός καθημερινός άνθρωπος και όχι σαν τους δικούς μας που νοιώθουν σαν Ιούλιος Καίσαρας.
    Ας το κάνει και Μαρέβα αλλά θα προκαλούσε εμετό σε πολλούς Έλληνες αν το αποτολμούσε.

    1. σε αυτες τις χωρες οι περισσοτεροι πολιτικοι πανε στις δουλειες τους με μμμ. Μαζι με τους πολιτες.

Comments are closed.