“Τράβα, ρε, να πάρεις αντισυλληπτικό χάπι στην γκόμενα γιατί τελείωσα μέσα”! Διάλογοι σοκ του “ανατιναχθέντος” εκδότη Καραμανλή, με τον “μπάτσο φρουρό του”

Κοινοποίηση:
makeleio-apokalipsi-karamanlis

Στη φωτογραφία ο εκδότης με τους φίλους του, Γιώργο Αυτιά και Μάγδα Τσέγκου

Όταν η “Τέταρτη Εξουσία” ροκανάει δημόσιο χρήμα και χυδαιολογεί εις βάρος των κόπων του ελληνικού λαού

Ήρθε ως μεσήλιξ απ’ τον Βορρά για να «καλύψει» την μεγαλομανία του και μόνο, όπως λένε οι ανταγωνιστές του. Και να δείξει πως τάχα εις τα Αθήνας, κατάφερε και έγινε κάποιος, γι αυτό και κάθε φορά που νιώθει να του μειώνουν ή να του αφαιρούν την φρουρά του, τον λούζει κρύος ιδρώτας. Είναι το μόνο που τον κάνει να νιώθει «σπουδαίος» στις εξόδους του, παριστάνοντας στους άλλους, τον τάχα μεγαλόσχημο και απρόβλεπτο «εκδότη».

Γι αυτό εξάλλου έχει να υπερηφανεύεται ακόμη και στις φίλες του, όπως αποκαλύπτει με ανταλλάξιμους διαλόγους που διαχέει ο ίδιος παντού, σήμερα το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, κατά απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες.  Αντιμετωπίζει τους αστυνομικούς που κακώς του χορηγούν οι πολιτικάντηδες υπουργοί και αρχηγοί της ΕΛ.ΑΣ, τόσο ως «τσόλια» όσο και ως  «Φιλιππινέζες» για να τους στέλνει ακόμη και στο φαρμακείο και να αγοράζουν για λογαριασμό του το χάπι της επόμενης ημέρας. Το γυναικείο αντισυλληπτικό! (σ.σ.Το χάπι της επόμενης μέρας είναι ένας τρόπος επείγουσας αντισύλληψης και σκοπός του είναι να εμποδίσει μια εγκυμοσύνη μετά από επαφή χωρίς προφυλακτικό ή σε περίπτωση που σπάσει το προφυλακτικό).

Θα μείνετε άγαλμα με τις αποκαλύψεις. Κύριε Χρυσοχοίδη και αρχηγέ της ΕΛΑΣ, ο εκδότης ζητά βοήθεια γιατί τον ανατίναξαν. Τρέξτε να βοηθήστε. Μπορεί να πέσει και κανένα “χαρτζιλίκι” παντός “τύπου”. Ξέρετε εσείς.

Όλο το ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Όταν ανατιναχτείς εσύ, θα σου κοπούν οι ειρωνείες.

  2. Και η ανατιναξη μαιμου…Καποιος να τσεκαρει ποσα θα παρει ΑΜΕΣΑ από τον Γιωργαρά τον ασφαλιστη τον κολλητο του γιατι τελευταια ψαχνοτανε για 5000

  3. Μεγαλοβλαχολαμογιο.Αμφιβαλω αν τον λενε και Καραμανλη…Είναι ικανος να μαιμουδιασε και το επιθετο `η να το νοικιασε με leasing απο καναν τσοπανη…

  4. Ποιος είναι αυτός ο χοντρός?Τον ξέρει κανείς?

  5. Tι θα γίνει με τα 3,4 εκατ. που έβγαλε έξω ο Αυτιάς, πριν την απαγόρευση; Προέρχονται από τις υψηλότατες αμοιβές του από το ALTER των Κουρήδων που χρέωσε τους Έλληνες με 240 εκατ. μέσω των ανακεφαλαιοποίησεων των τραπεζών και των μνημονίων.

  6. Καλημέρα Στέφανε, άμα μπορείς κάνε μια έρευνα για τις εισπρακτικές εταιρίες και ιδίως της First Call που παίρνουν κάθε μέρα από διαφορετικά τηλέφωνα από το πρωί μέχρι το βράδυ και ενοχλούν τον κόσμο σαν τραμπούκοι για 50 ευρώ σε ανθρώπους που δεν υπάρχουν στην ζωή.

Comments are closed.