Το twitter “γλεντάει” και στηρίζει το βίντεο ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ με το “Γ@μι@σ@ Μητσοτάκη” (Βίντεο &Εικόνες)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Το βίντεο με τον πυρόπληκτο στην Εύβοια, ο οποίος “στόλισε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα on air, έχει γίνει viral και νούμερο ένα στα trends του twitter.

Δείτε μερικά από τα σχόλια:

twitter twitter1 twitter2 twitter3 twitter4 twitter5 twitter6 twitter7 twitter8 twitter9 twitter10 twitter11 twitter12 twitter13 twitter14 twitter15 twitter16

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σας αρέσει να γίνεστε τα γιουσουφακια του ΣΥΡΙΖΑ; Απλά απαντήστε με ένα ναι η όχι. Ο γελοίος τύπος είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαντούδι. Τι δεν καταλαβαίνετε;

    1. OTI KAI NA NAI ΜΗΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΤΕΜΟΣΑΥΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΕΡΙΞΕ ΧΑΛΑΖΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ.ΣΕΙΣΜΟΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 27 ΕΤΗ,ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΕΥΡΩΝ ΑΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΟΞΥΝΣΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ,ΤΟΥΡΚΟΛΙΒΥΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ,ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΜΕΝΙΑΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΦΟΡΑ,ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ,ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΡΟΑΤΙΑ.ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.ΕΡΗΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΕ.

    2. οκ αυτος ειναι συριζαιος για αυτο τον εβρισε.εσυ εισαι ευχαριστημενος που χωρις αερα καιγονται τα παντα και δεν μπορουν να σβησουν μια φωτια?δηλαδη αν ειχε αερα θα εφτανε στον πειραια?

    3. ΣΕ Γ@ΜΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΖΙ ΠΑΛΙΟΚΟΠΡΙΤΗ ΕΛΕΕΙΝΕ ΓΛΥΦΤΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ΦΟΥΣΤΗ

Comments are closed.