Το tweet της Μαρέβα για τον κορωνοϊό – Καλεί τους πάντες να βγουν στις 9 το βράδυ στα μπαλκόνια τους

Κοινοποίηση:
1

Το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό, τη μάχη των γιατρών και των νοσηλευτών αλλά και για το σλόγκαν των ημερών “Μένουμε Σπίτι” ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, την Κυριακή (15.03.2020).


Η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη κοινοποίησε τη δική της ανάρτηση για την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας.

 

Διαβάστε το tweet της Μαρέβα:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Εσύ άμα αρρωστήσεις θα πας στο καλύτερο νοσοκομείο.

  2. Μαρεβιστικες μαλακιες δεν λες καλυτερα στου αντρα σου που….ετυχε να τον εχουμε πρωθυπουργο να σταματησει να κουβαλαει λ@θρομεταναστες στην ενδοχωρα γιατι εχουμε γεμισει απο δ αυτους και να τους ξαποστελνει απο οπου στο διαολο ηλθαν!!!! και να πεις και κατι αλλο στον βλακα σου,η Αλβανια εκλεισε τα συνορα με την Ελλαδα και εμεις οι βλαμμενοι τα ειχαμε ακομα ανοιχτα που θα επρεπε εμεις σαν κρατος μαλλον τριτοκοσμικο να τα ειχαμε κλεισει πρωτοι,αλλα απο Μητσοτακη τον σφουγγοκωλαριο τι να περιμενει κανεις???? Αυτα ειναι τα σοβαρα θεματα μαζυ με τον κορωνοϊο κυρια μου και οχι τα χειροκροτηματα στα μπαλκονια ,χειροκροτηματα μονο στις κωμωδιες στο θεατρο εκτος και εαν ειμαστε και τα δυο !!!!!!!!!

  3. ΡΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ………….ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΤΕΝΝΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΙΣ ΨΩΝΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ

  4. ξεκίνησε ο Εβραίος νά πάει στό παζάρι καί ήταν ημέρα Σάββατο.
    Γιάννης Λάκων

  5. ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΕΒΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΛΥΝΤΕ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ.

  6. Ότι του φανεί του λολοστεφανη να βγούμε στα μπαλκόνια σαν χαζοχαρουμενοι να χτυπάμε παλαμάκια.Σκεφτειτε να μείνουμε σπίτι για κάνα διμινο τι έχει να γίνει.

  7. Οι Χριστιανοί κάνουμε προσευχή κάθε μέρα, όλη μέρα. Λέμε την ευχή όπου μπορούμε και όσο μπορούμε για όλο τον κόσμο και φυσικά για όσους αυτή τη στιγμή δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε νοσοκομεία και μονάδες υγείας. Χωρίς φανφάρες, χωρίς κραυγές, χωρίς σόου και για το φαίνεσθαι. Και ο Θεός βλέπει και ξέρει. Εσείς κυρία μου, βγείτε έξω και κάνετε ότι θέλετε. Δημοκρατία έχουμε πρώτον και οι κενοί τη πίστη έχουν ελαφρυντικά. Όσο για το πρακτικό ευχαριστώ προς τους γιατρούς και νοσηλευτές αλλά και όλους τους Έλληνες, να πείτε στο σύζυγό σας που έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, μόλις ξεμπερδέψουμε με το χτικιό, να κάνει τη χώρα χώρα και όχι τον οίκο ανοχής που έχει καταντήσει ελέω μεταπολίτευσης.

  8. Tι κατάντια είναι αυτή χειρότερα δεν γίνεται

  9. Την ξερετε την παροιμια Εδω ο κοσμος χανεται και…..

    1. η Μαρέβα χτενίζεται….. που το κακό δηλαδή στο να χτενιστεί η γυναικα;

  10. Δεν χρειάζεται χειροκροτήματα το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Την δουλειά του κάνει κάτω από απάνθρωπες συνθήκες χρόνια τώρα και χωρίς ανθυγιεινό επίδομα… χωρίς ρεπό, με ψεύτικα προγράμματα στο υπουργείο όταν ανά 8ωρο χτυπάνε βάρδιες κυλιόμενες την μία μετά την άλλη, χωρίς άδειες, και τόσα άλλα. Φροντίστε βλαμμένοι εσείς που σουλατσάρετε ανέμελα μόνο, μην ψοφολογήσετε και τους ξεκάνετε απ’ την κούραση μέχρι θανάτου λόγω της επιδημίας.

  11. Ρε αι παράτηστε μας με ο, τι μ@λ@κια σας κατέβει στο κεφάλι. Χαζοχαρουμενοι όλοι πια αρκεί να βγείτε στα σοσιαλ και να γίνει ντόρος με το όνομα σας

Comments are closed.