Το Facebook φιμώνει το makeleio.gr – Δεχόμαστε άνανδρη και σατανική επίθεση…

Κοινοποίηση:
facebook-1

Πρόβλημα στη λειτουργία της σελίδας makeleio.gr στο Facebook παρατηρείται την τελευταία εβδομάδα …«εντελώς τυχαία» ύστερα από την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου. Συγκεκριμένα οι χρήστες – «φίλοι» της σελίδας του makeleio. gr στο εν λόγω κοινωνικό δίκτυο δεν μπορούν να «μπουν» στις ειδήσεις/αναρτήσεις από το προφίλ της ιστοσελίδας μας. Οι σελίδες μας στο Facebook έχουν υποστεί αποκλεισμό.

Οι χρήστες το μόνο που μπορούν να δουν στο Fecbook είναι μόνο ένας τίτλος και μία φωτογραφία χωρίς ενεργό link, κοινώς δεν μπορούν να «πατήσουν» στις αναρτήσεις της σελίδας και να «περάσουν» στην είδηση. Επίσης, κανείς χρήστης δεν μπορεί -ακόμα και στο δικό του το προφίλ- να αναρτήσει οτιδήποτε περιέχει «makeleio.gr».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τα αρχεία μας, η τελευταία ανάρτηση ρεπορτάζ του makeleio.gr, «ανέβηκε» χωρίς προβλήματα γύρω στις 03:30 της 27ης Ιουλίου και από τότε σιωπή.

Οι αναγνώστες μας οφείλουν να τα γνωρίζουν όλα αυτά καθώς η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr δέχονται ξεκάθαρη, άνανδρη και σατανική επίθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. και αυτο που κανει το φεισμπουκ πως λεγετε ….ηδημοκρατια κατα πως μας συμφερει οταν βρειζουν οι δημοκρατες ολα δεκτα οταν βρειζουν οι πατριωτες ειναι ρατσισμος γιαυτο τελος το φεισμπουκ για μενα

  2. το Facebook δε δεχεται ρατσισμο και ρητορικη μισους, αρα λογικο ηταν να σε αποκλεισει

  3. Όσο το Μακελειό είναι μπλοκαρισμένο από το Φέισμπουκ, φερθείτε έξυπνα οι αναγνώστες του. Με τα κατάλληλα μικροπρογραμματάκια που έχουν όλοι οι υπολογιστές εργοστασιακά εγκατεστημένα, «κόψτε» από την οθόνη κείμενα και φωτογραφίες του Μακελειού και δημοσιεύετε αυτά στους λογαριασμούς και στα μπλογκζ σας αντί για λινκς που θα τα μπλοκάρουν. Και είναι και χειρότερο έτσι για τους λογοκριτές. Στο λινκ για το άρθρο οι μισοί και πλέον δεν κάνουν κλικ για να το διαβάσουν στην πηγή, όταν όμως το ίδιο άρθρο το δημοσιεύσεις σε εικόνες στο χρονολόγιο στο Φέισμπουκ ή στο μπλογκ σου, όταν αντί για λινκ στο Μακελειό βάλεις φωτογραφία του πρωτοσέλιδού του, αναπόφευκτα το βλέπουν και το διαβάζουν όλοι.

  4. Παιδιά, μπορούμε να ζούμε και χωρίς Facebook.
    Βέβαια, για μία Εταιρεία χρειάζεται… έτσι λέμε.

    Το Facebook είναι το πιο χοντρό φακέλωμα.
    Τι έχει πάθει όλος ο κόσμος με τη σαχλαμάρα τού σγουρού κοκκινομάλλη;

    ΥΓ
    Αν το είχε επινοήσει Έλληνας, δεν θα υπήρχε καν.

  5. Δεν πειράζει. Και χωρίς facebook. Σας διαβάζουμε ηλεκτρονικά και αυτό αρκεί. Ούτε και εμείς ασχολούμεθα με το FB όπως γινόταν παλιά.

  6. Μήπως να πατουσατε την διαγραφή από το facebook μιας και ξέρουμε όλοι τι ρόλο βαράει! Όταν θα αρχίσει να χάνει κόσμο τότε μπορεί και να στρώσει και να γίνει ανεξάρτητο γιατί τώρα δεν είναι. Εγώ προσωπικά έχω διαγραφεί και δεν πρόκειται να ξανά μπω, προτιμώ να ενημερωνωμαι μέσα από τις σελίδες των site όπως του makeleio.gr.

  7. Κατ’ αρχήν και πρωτίστως εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον μαχητή Στέφανο και θα πρέπει οι άνανδροι δολοφόνοι να βρεθούν και να πληρώσουν. Όσον αφορά το Facebook, έχει πάγια τακτική να φιμώνει τις φωνές της αλήθειας. Και το δικό μου προσωπικό προφίλ με όλες τις σελίδες μου (όπως είναι και το Pieria.tv) το απενεργοποίησε το δικτατορικό αυτό ακοινώνητο μέσο και μάλιστα αδίκως ή για “ψύλλου πήδημα” και μου δημιούργησε πρόβλημα μεγάλο δίχως την δυνατότητα να κατεβάσω και να αποθηκεύσω όλη την πολυετή εργασία μου και τα πνευματικά μου δικαιώματα. Κατέθεσα μήνυση και αγωγή εναντίον τους και σύντομα καταθέτω και ασφαλιστικά μέτρα να ανοίξουν και πάλι τον λογαριασμό μου. Ξοδεύομαι οικονομικά αλλά δέν θα τους αφήσω έτσι, θα τους πολεμήσω όσο μπορώ. Καλή συνέχεια λοιπόν να έχει το Makeleio.gr και πάντα με αποκαλύψεις. Σύντομα και πάλι κοντά μας Στέφανε.

  8. Άπαντες οι πατριώτες, διαγραφειτε από το αριστερό Facebook, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Οι Αμερικάνοι συντηρητικοί – πατριώτες χρησιμοποιούν το parler , ή έχουν δικές τους ιστοσελίδες,.μη ελεγχόμενες από την αριστερή λαίλαπα

Comments are closed.