Το «όχι» της Όλγας στον Κυριάκο… έχει παρασκήνιο!

Κοινοποίηση:
1

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ο τελευταίος της πρότεινε το υπουργείο Τουρισμού. Μάλιστα, στην Πειραιώς έσπευσαν να κάνουν διαρροή στα Μέσα ότι η Όλγα αρνήθηκε το Τουρισμού γιατί ήθελε το Πολιτισμού.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΝΔ είχε σχέδιο για τη δημιουργία ενός «υπερυπουργείου» Πολιτισμού-Τουρισμού, το οποίο είχε ως βασικό στόχο το πάντρεμα της βαριάς βιομηχανίας της χώρας, με την ανάδειξη των πολιτιστικών θησαυρών της, κάτι που πρακτικά θα σήμαινε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει αναπτυξιακά προς όφελος της ελληνικής οικονομίας.

Ο Μητσοτάκης είχε ενημερώσει την Κεφαλογιάννη για το σχέδιο, εκείνη είχε συμφωνήσει να αναλάβει, όμως την τελευταία στιγμή ο πρωθυπουργός έκανε πίσω και της πρότεινε μόνο το υπουργείο Τουρισμού. Η Όλγα είχε διαφορετική άποψη για το συγκεκριμένο θέμα και αναγκάστηκε να πει «όχι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ , ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝΕ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΤΑΞΗΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΝΑ & ΕΝΑ ΚΑΝΟΥ (2) ΟΧΙ 22

  2. Θα το μετανοιώσει σύντομα ο Κούλης για αυτό που έκανε.Βόλεψε πολλούς άλλους δίνοντας υπουργεία στα τσιράκια τους και άφησε έξω την Όλγα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    1. Καθηστε ρε παιδια ! Και ποια ειναι η Ολγα για να διαλεγει απο ποσα πιατα θα τρωει ;

      1. Η Ολγα είναι αυτή με τα πιο τούμπανα βυζιά μέσα στη βουλή, οπότε και έπρεπε να γίνει υπουργός

  3. Βασίλης Λεβέντης ενδιαφέρεται για το πόστο τουρισμού

  4. Μεγάλη ιδέα έχει για τον ευατό της. Άλλοι δεν έχουν να φάνε. ΞΥΠΝΑ ΜΑΝΤΑΜ. Σε μια μικρή χρεοκοπημένη χώρα ζεις με τα λεφτά τον φορολογουμένων. Αν δεν σου αρέσει τράβα να βρεις κάποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δουλειά. Άντε και στα τσακίδια

    1. Καλά μωρέ, είστε ηλίθιοι; Την μια παραπονιέστε γιατί έχει “μεγάλο υπουργικό σχήμα” ο Κυριάκος, και τώρα σας πειράζει που θέλει να ενώσει δύο (και μάλιστα σχετικά μεταξύ τους) υπουργεία σε ένα.

      Ο,τι του φανεί του λολοστεφανή!

  5. Μεγα λαθος Ολγα. Θα ξεχασθεις,οταν δεν βγαινεις στο γυαλι.Θα σε φανε οι δημοσιογραφοι, οι ηθοποιοι,τα μανεκεν,…Η πρ. τουρισμου εγινε ευρωβουλευτινα με 23.000 Ευρω το μηνα.

Comments are closed.