Το τραγικό μήνυμα του Sin Boy προς την νεολαία από την Αλβανία: «Μείνετε μακριά από τα σχολεία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sinboy-682x384

Ο Sin Boy, μετά την τεράστια επιτυχία του και το δημόσιο ξέσπασμά του στα social media, αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Μετά από κάποιο καιρό κι ενώ πολλοί τον αναζητούσαν, έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στη γενέτειρά του, την Αλβανία.

Πρόσφατα, λοιπόν, ο Sin Boy εμφανίστηκε στην αλβανική τηλεόραση μαζί με την αγαπημένη του, την τραγουδίστρια Rina. Στην εκπομπή Μεσημέρι #yes έπαιξαν ορισμένα αποσπάσματα από τη συγκεκριμένη συνέντευξη, με τον τραγουδιστή και την σύντροφό του να δηλώνουν τα εξής:

Rina: Έχουμε ένα τηλέφωνο και οι δύο. Καλύτερα χωρίς ίνσταγκραμ, χωρίς τα σόσιαλ μίντια να χαρούμε τη ζωή μας

Sin Boy: Πραγματική ζωή γ…ώ το Μάτριξ!
Rina: Έχω συναντήσει την μητέρα και την αδερφή του Αγκουστίνι. Αγκουστίνι είναι ο Sin Boy. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και σήμερα για πρώτη φορά συνάντησε την οικογένειά μου.

Sin Boy: Θα κάνουμε γάμο. Θα πάρουμε τον Muharrem Ahmeti να μας τραγουδήσει. Το 2020, θα παντρευτούμε, δεν ξέρω ακόμα.
Καλή χρονιά. Μείνετε μακριά από το σχολείο, να προσεύχεστε στον Θεό, να πιστεύετε στον Θεό, να πιστεύετε στον εαυτό σας, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να αγαπάτε όσους είναι γύρω σας και μείνετε θετικοί!

Στο πλατό, η Κατερίνα Ζαρίφη έμεινε με το στόμα ανοιχτό από τα λεγόμενα του Sin Boy.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Αυτόν τον βρωμιάρη να μας βάζετε συνέχεια να βλέπουν τα παιδιά μας . Ξεφτιλίστηκε η οικογένεια , η πατρίδα , η θρησκεία . Γαμηθειτε τώρα όλοι σας γιατί χανόμαστε . Βρωμιάρη εάν με βλέπεις κλάστα μου από απόσταση . Είναι ευαίσθητα και θα το νοιώσουν .

  2. Ekane kai ton albaniko aeto to papari Voreios Hpeiros Gh ellhnikh (apo enan voreiohpeirwth ths fashs 1312)

  3. Υπάρχουν μορφωμένοι Αλβανοί; Αχαχαχχα
    Ελάτε τώρα μεταξύ μας θα εμπιστευόσασταν την ζωή σας στα χέρια ενός Αλβανού γιατρού; Θα στέλνατε ποτέ το παιδί σας να σπουδασει στα Τίρανα;
    Αχαχχαχα

  4. ο Γραικύλος νεοραγιάς progressive νεομπολσεβίκος θέλει να στέλνει το παιδί του στο σχολείο για να κάνει εβδομάδα έμφυλων ταυτοτήτων, ολοκαύτωμα και μύηση στο ΚαΚαΕ.

  5. Σιγά τι είπε ο Αλβανιαρης εξυπνοπουλια κάποιοι
    Ότι πουλάει λέει για να τσιμπάνε οι κοκοβιοι

    Για να μην αναφέρω τα μασωνικα σύμβολα που χρησιμοποιεί ο Αλβανιαρης στα βιντεοκλίπ

    ΟΞΩ ξεφτυλα σιχαμενε αλβανε

  6. Ρε μπασταρδοι πουστηδες Έλληνες καταραμένη ράτσα, ραγιάδες! Έχετε μυαλό στο κεφάλι η σας το πήρε η τηλεόραση και ο Χίος? Ρε γαμιολια επαναστάτες του καναπέ δεν θα μείνει ούτε ένας από σας νεοταξητες ραγιάδες! Ο Αλβανός μαλακες ειναι γάτα τα είδε από κοντά πως γινοντε τα μαιντ κοντρόλ που έχετε φάει εσείς και τα παιδιά σας, τον βάζαν και τον προωθούσαν να τα κάνει, να είναι και αυτός ένα λιθαράκι στην καταστροφή της ανθρωπότητας και στο στρώσιμο του χαλιου για να πατήσει ο αντίχριστος! Είναι σχολεία ρε γαμημενοι ή χώροι εκμάθησης ανθελινισμου καί μισάνθρωπιας? Αυτός κλοτσισε το χαρτζιλίκι που του δίναν οι παγκόσμιοι νταβαδες, κάι πήγε στα χώματα του να κάνει νέος έκει οικογένεια και να παντρευτεί εις το όνομα του Πατρός και του Υιού καί του Αγίου Πνεύματος! Πέταγε τηλέφωνα και μαλακιες που έχετε όλοι σοσιαλ καί δίνει συμβουλές για πίστη στον Θεό! Λοιπόν, καλό σφράγισμα και καλή καρτούλα του πολίτη (νέα ηλεκτρονική ταυτότητα)! Βλακες ε βλακες

  7. Ο Sin boy η Εντέλα Φουρειράι και όλοι οι κατσαπλιάδες κωλοαλβανοί που λύγδωσε το αντερό τους στην Ελλάδα και έγιναν εδώ από ζώα άνθρωποι, να πάνε να γ@μηθούνε.
    Γ@μώ την Αλβανία σας μουνόπ@να, φονιάδες τηγανοκέφαλοι.

  8. οσο μερικοι και μερικες να τον κατηγορειται,ειπε την αληθεια…και για να μην παρεξηγηθω ποτε δεν τον εχω ακουση το αλβανο να τραγουδαη…απο εδω το διαδυκτιο βλεπω ολες τις ειδησεις και κρινω…και παμε στο θεμα μας…απο οταν ανελαβε η καταραμενη γενια του πολυτεχνειου να πραγματοποιηση το σχεδιο των βρωμερων,αρχισε η ελλαδα να αλλαζη…δωσανε συνταξεις (ο εσχατογερος και η παρεα του) σε ολους τους τεμπεληδες που ταχα ηταν στην εθνικη αντισταση…και συμφωνω να παρουν οι γνησιοι αντιστασιακοι…αλλα πηραν ανθρωποι που τοτε ηταν 5 χρονων και οι κοκκινοι φασιστες βαζαν ταχα μου καπετανεους να δηλωνουν οτι ηταν οι 5χρονοι λυκοπουλα…και αν κανενας τιμιος δημοσιος υπαλληλος που εφτιαχνε τα χαρτια τους ελεγε ρε παιδια αυτος δεν δικαιουται του επεφταν επανω οι καπετανεοι και τον ελεγαν φασιστα,δοσιλογο και αλλες βρισιες….σου ελεγε και ο δημοσιος ο τιμιος δεν γ@μιοσαστε θα κατσω να τα βαλω μαζι σας????ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ…χαχαχαχα…τι βρωμα και λυσουδια ρε ελληνες…βαλαν στην εκπαιδευση περιπου 95% και (παρα πανω μπορη να ειναι ) ολους τους αριστερους και ετσι χαλασαν τη παιδεια…..αυτοι δεν εχουν πετσα απανω τους…ξερω αριστερους που καθε μερα ηταν στους δρομους (πηγαινα και εγω ο μ@λακας στις πορειες) και φωναζαν μπατσοι γουρουνια δολοφονοι,και οταν ηρθε ο εσχατογερας βαλανε τα παιδια τους στην αστυνομια….ας το ψαξη ενας δημοσιογραφος με @ρχιδια …..βαλανε στις δημαρχιες και στις νομαρχιες και στις καλυτερες θεσεις ολους τους αριστερους…(πανω απο 80%)…μας καταστρεψαν και οι μ@λακες κοιμουνται….γιαυτο σας λεω…δικιο εχη ο αλβανος….αν το σκεφτειται καλα θα αλλαξετε γνωμη…σχολεια ειναι αυτα ποιυ εχουμε???

    1. Πες τα ρε μλκ πες τα με τα σκατομυαλα ραγιαδοπουλα!

  9. Δύο ξεφτιλισμένα και τελειωμένα πρεζόνια, που κάποια σκουπίδια των τουρκοκάναλων επιμένουν να τα προβάλλουν.

    1. πεστα αδερφε!!Αντε με το καθε τηγανοκεφαλο σκουπιδαριο!!

      1. Τούρκοι γ….ω τα πάντα σας, στην ελλην. αστυνομία του σαββιδη δουλευετε ολοι

  10. υπάρχουν σχολεία στην αλβανία; Νόμιζα μόνο δέλα κα χασισοφυτείες

  11. η παροιμία λέει : η κολοβή αλεπού ήθελε και τις άλλες αλεπούδες κολοβες

  12. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΈΕΙ Ο ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

  13. Απόγονος ιεροδουλης και του γιδογαμη αδερφού της είναι και αυτός. Κλασικό δείγμα Αλβανού…

  14. Αν και σιχαίνομαι αυτό το αλβανικό 2ποδο, είπε μια μεγάλη αλήθεια. Σχολεία είναι αυτά που έχουμε; Πλύση εγκεφάλου από τους εαμοβούλγαρους.

    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΜΠΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Comments are closed.