Το τερμάτισε στην υποκρισία ο Βορίδης για τη Λεπέν

Κοινοποίηση:
ΜΑΚΗΣ 2

Μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει καταστρέψει τα πάντα, οικονομία, κοινωνία, δημόσια υγεία και να έχει επιφέρει τεράστια ζημιά στα εθνικά μας θέματα, έχει όμως ένα καλό.

Σκορπίζει γέλιο άφθονο, σχεδόν καθημερινά.

Πραγματικά η εικόνα της κυβέρνησης θα μπορούσε να συναγωνιστεί και την πιο σπαρταριστή κωμωδία, καθώς οι ενέργειες της θα μπορούσαν να υπάρξουν μόνο σε ένα ευφυές σενάριο κάποιες επιθεώρησης.

Για παράδειγμα, η ανησυχία που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την άνοδο της Μαρίν Λεπέν στην Γαλλία, αρκεί για να προκαλέσει δάκρυα γέλιου, όταν ο ίδιος αυτός άνθρωπος έχει κάνει υπουργούς της κυβέρνησης του τον Θάνο Πλεύρη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Όταν όμως παρεμβαίνει στον δημόσιο διάλογο και ο υπουργός εσωτερικών Μάκης Βορίδης, για να εκφράσει την ανησυχία του για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Γαλλία, τότε η κυβέρνηση ξεπερνά και το πλέον πετυχημένο σενάριο χολιγουντιανής κωμωδίας…

Δείτε τον Μάκη Βορίδη παρέα με τον πατέρα της Λεπέν, ο οποίος φυσικά υπήρξε και πολύ πιο ακροδεξιός από την κόρη του.

ΜΑΚΗΣ

 

Ο Παναγιώτης Δούμας πετσόκοψε Βορίδη και Κρανιδιώτη για τη Λεπέν

Ο Μάκης Βορίδης εξέφρασε την ανησυχία του για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία και ο Φαήλος Κρανιδιώτης ανέφερε τη Λεπέν ως καλή του φίλη.

Ο Παναγιώτης Δούμας, από το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών, είχε άλλη γνώμη όμως.

Ας δούμε τι έγραψε στο Facebook:

«Ο ένας κάλεσε τον (πολύ πιο «ακραίο») πατέρα της #Lepen στο γάμο του, μετατρέποντάς τον σε πολιτικό γεγονός και τώρα «ανησυχεί για την άνοδο της ακροδεξιάς στη Γαλλία».

Ο άλλος ανεβάζει φωτό μαζί της και την αποκαλεί κολλητή του. Για την ιστορία, σέρνοντας τον πήγα τότε στο Ευρωκοινοβούλιο για γνωρίσουμε τους ευρωβουλευτές της κι αυτός ψιθύριζε «πού με πάς ρε μαλάκα;». Τελικά, για να είσαι πολιτικός ένα πράγμα είναι βέβαιο: Η σχέση σου με την έννοια της φιλίας πρέπει να περιορίζεται σε μία χειραψία και κάτι παλαμάκια. Γι’ αυτό δε θα πάω ποτέ μπροστά πολιτικά. Ε, και;».

Τα συμπεράσματα δικά σας…

278165388_10159544094714870_5604650894318462192_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Υ.Γ. Βεβαια πιο ξευτιλες ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν και ετσι αυτοι οι τυποι …επιπλεουν!!!!!!!!

  2. Για να ασχοληθει καποιος με την πολιτικη πρεπει να εχει τρεις βασικες ιδιοτητες!!!!!!!! 1η Να ειναι ψευτης, 2η Να ειναι αδιαντροπος, και 3η Να ειναι αναισθητος!!!!!!!! Αν δεν εχει αυτα τα τρια καλυτερα ειναι να καθησει στα …..αυγα του!!!!! Προφανως αυτοι οι τρεις Κοι που εφυγαν απο το ΛΑΟΣ και πηγαν στην ΝΔ διαθετουν αυτες τις τρεις ιδιοτητες σε υψηλο βαθμο!!!!!!!!! Εχουν ξεπερασει καθε οριο ξευτιλας, αλλα ειπαμε!!!!!!!

  3. XAXAXAXAXAXAAAA ……ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ

  4. “Η Μαρίν Λεπέν έβαλε περισσότερο νερό στο κρασί της κι έτσι κατάφερε να γίνει πιο ελκυστική για τον λαό της Γαλλίας. Την είδαμε να επισκέπτεται πολλές περιοχές με έγχρωμους αγκαλιάζοντας μαύρα παιδάκια και να φωτογραφίζεται μαζί τους με πλατύ χαμόγελο.”
    Και ο Βοριδης και ο Πλευρης και ο Αδωνις και η Λεπεν ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!
    Κι εγω δηλωνω οτι ειμαι υπουργος εσωτερικων της Μαδαγασκαρης!!ΕΙΜΑΙ??
    Αν και τωρα που το σκεφτομαι μπορει και να ειμαι!!
    Οι γνωμες ειναι σαν τις κ@λοτρυπιδες ολοι ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ.

Comments are closed.