Το τερμάτισαν! Καβγάδισαν και έβγαλαν σπαθιά! (Σκληρές εικόνες)

Κοινοποίηση:
agglia

Η εγκληματικότητα στη Βρετανία έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, όμως αυτοί οι δύο τύποι το… τερμάτισαν!

Στο βίντεο απεικονίζονται δύο άνδρες να λογομάχουν, όταν ξαφνικά ο ένας από τους δύο επιτίθεται με ένα σπαθί. Ο άνδρας που δέχτηκε την επίθεση έχει τραυματιστεί στο λαιμό και αιμορραγεί.

Τότε κατευθύνεται προς την παρέα του, που παρακολουθούσαν ατάραχοι τον φίλο τους να αιμορραγεί, και παίρνει στα χέρια του ένα σπαθί. Τότε οι άνδρες άρχισαν να πολεμάνε με τα σπαθιά. Καθώς ο διαπληκτισμός συνεχίζεται, οι δύο άντρες πετάνε τα σπαθιά και αρχίζουν να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλο. Πραγματικά η βαρβαρότητα των χτυπημάτων είναι σοκαριστική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τετοια φαινομενα, εχουν διαδραματιστει και στην Ελλαδα! Και μαλιστα, κοντα σε Σχολειο! Το πληροφορηθηκα πριν απο μερικα χρονια, οταν εστειλαν το Παιδι μου να φοιτησει σε Σχολειο, εκτος της περιοχης μας!
    Εννοειται οτι εγινε τσι Φρυνης και οτι το πηρα νταηλιδικα, απο κει! Αλλωστε παρανομως, ειχε σταλει σε αλλη περιοχη! Αλλα αυτα, οπως ανακαλυψα, ειναι κολπα των Σχολειων! Διοτι, οσο πιο πολλους μαθητες εχεις, τοσο πιο πολλα χρηματα θα παρεις, μεσω των χρηματοδοτησεων!

  2. o βαρβαρισμος των βαρβαρων και ο ξευτελισμος τους συνεχιζεται αιωνες τωρα….

  3. χαχαχα καθιστε και απολαυστε το ρε σεις…. τι αγανακτητε…. εσεις εμεις ολοι δεν σραματησαμε να ασχολουμαστε με τα παιδια μας???? Ας αναρωτηθουμε ΟΛΟΙ ποσο καιρο εχουμε να κατσουμε με τα παιδια μας να ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ??? Ναι ναι ξερω δεν προλαβαινω…

Comments are closed.