Το σχόλιο της Κορομηλά για την Κατερίνα Στικούδη ως παρουσιάστρια

Κοινοποίηση:
koromila_stikoudi

Την έχουμε δει ως μοντέλο να στέφεται ως Μις Ελλάς, αργότερα την είδαμε ως τραγουδίστρια να ραπάρει, ενώ πρόσφατα τη βλέπουμε και ως ηθοποιό στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του ΑΝΤ1. Πλέον, η Κατερίνα Στικούδη δοκιμάζεται σε ένα ακόμα ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας καθώς βρίσκεται στο «τιμόνι» της εκπομπής “My Style Rocks”.

Η εκπομπή, μάλιστα, φαίνεται να αγαπήθηκε από το κοινό, χαρίζοντάς του υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση από τα πρώτα επεισόδια. Η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να πει τη γνώμη της για την Κατερίνα Στικούδη και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεται στο νέο της πόστο, μιλώντας για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

«Από μένα ένα μεγααααλο ΝΑΙ, στη Στικούδη. Είναι Πανέμορφη κ παρουσιάζει ωραιότατα το πρόγραμμα! Μπράβο γλυκό μου Κατερινάκι», έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο όμορφος ή η όμορφη νέα που σχολιάζει ας δείξει το πρόσωπο του κ το κορμί του.

  2. Ακόμη μια σαβούρ-πατσαβούρ εκπομπή… με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ λέει τηλεθεάσεις!!! Απορώ πόσο ακόμα οι μαϊμουδομετρήσεις αυτές, θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν συμφέροντα και να προωθούν φθηνιαρικη τηλεοπτική σαβούρα αβέρτα και πρόσωπα γλοιώδη (δεν αναφέρομαι στην Κα Στικούδη). Αυτό το ΕΣΡ τελικά, πρέπει να έχει πολύ κουρασμένους ιθύνοντες, που κοιμούνται νυχθημερόν…

  3. Άσε μας ρε γιαγιάκα… Επειδή η μπογιά σου πέρασε προ 20ετιας κ ούτε για τηλέφωνήτρια δεν σε προλαμβάνουν στα κανάλια, επικροτείς κ την κάθε παρτούζα αρχιδομούρα..
    Τσάι κ παντόφλα γιαγιούλαααα!…

Comments are closed.