Το συγκλονιστικό μήνυμα δημοσιογράφου του Γ. Καρατζαφέρη για το αντίο του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Κάνει με τα κρεμμυδάκια τους Άδωνι, Βελόπουλο, Βορίδη. ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ!

Κοινοποίηση:
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο αθλητικός συντάκτης του αρτ Γιώργος Λίγγρης είναι ένας μαχητικός ρεπόρτερ που χρόνια τώρα καλύπτει το ρεπορτάζ της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου.
Η κίνηση του Γιώργου Καρατζαφέρη να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ τον εκανα να δημοσιεύσει στο «facebook» τις σκέψεις του.
Ο καλός συνάδελφος ανήκει στην παλιά φρουρά των δημοσιογράφων του αρτ, έχει δει από κοντά όλη την πορεία του Καρατζαφέρη, του κόμματος του και των συνεργατών που επέλεξε ο ιδρυτής του ΛΑ.Ο.Σ.

ΜΠΟΡΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ ΑΔΩΝΗ – ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ…. (ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ);;;;;;

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ …ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΜΑΣ……ΣΙΓΟΥΡΑ……

ΤΟ 2000 Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΤΟΤΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΟ…;;;

Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – Ο ΑΛΛΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΡΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ………ΚΑΙ ΡΩΤΩ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ….ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΕΜΑΣ;;;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο Γιωργοs Καρατζαφερηs ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ 10.000 ΧΙΛ ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ 18 ΜΗΝΕΣ!!!ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ απο το ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ με αριθμ.αποφ.7350/2016!

    Η Νεα ΚΑΤΑΔΙΚΗ σε βαροs του Καρατζαφερη η “ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ”οπωs λεγεται στην δημοσιογραφικη πιατσα ηρθε να προστεθει στην ηδη ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ αποφαση 7350/2016 για την υποθεση ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣΕ!!!
    Μετα την ΚΑΤΑΔΙΚΗ Καρατζαφερη για το Ποθεν Εσχεs ηρθε νεα Δικαστικη”ΣΦΑΛΙΑΡΑ”
    2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!
    Στο”ΠαραΠεντε”Την γλυτωσε ο γιοs Γιαννακηs Με ΤΙΣ…400.000 Εισοδημα το χρονο!!!

  2. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ, ΜΕ ΤΗΝ “ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΛΙΑΡΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ [Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ] ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
    ΚΡΙΜΑ…

  3. Εδώ που τα λέμε, ας πούμε ότι συμφωνώ να τιμωρηθεί για το 1ο άρθρο του 1ου μνημονίου που ψήφισε. Αλλά δεν είδα το ίδιο πάθος στο να τιμωρήσει ο Ελληνικός λαός τους άλλους που έφεραν τα μνημόνια με την πολιτική τους και που συνεχίζουν το ξεπούλημα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ στα ίδια χνάρια, άλλες προβιές ίδια πολιτική. Δε θα έπρεπε ρε “περήφανε ελληνικέ λαέ-τιμωρέ” να είσαι το ίδιο “δίκαιος” στην τιμωρία και με τους λοιπούς; Δηλαδή εκτονώνεις την οργή σου σε ένα κόμμα που ψήφισε ένα άρθρο από ένα μνημόνιο αλλά αυτούς που έφεραν τα μνημόνια και τα συνεχίζουν, στον αφρό. Μα καλά, είστε μακάκες; Επικοινωνείτε με τη λογική; Καταλαβαίνετε ότι αυτή η δικαιολογία είναι κατευθυνόμενη; Δε θα έπρεπε με τον ίδιο και χειρότερο τρόπο να τιμωρηθεί και η πασοκονεοδημοκρατία; Όσο για τις δήθεν μίζες, έχει αθωωθεί στο εφετείο και συνεπώς εσύ που το γράφεις καλά θα κάνεις διαβάζεις λίγο πριν γράψεις για να είμαστε σωστοί.

  4. προτιμουσες τον Πετσαλνικο που ηθελαν οι υπολοιποι?

  5. Του Καρατζαφέρη, δεν του φταίει ούτε ο Γεωργιάδης ούτε ο Βορίδης ούτε ο Βελόπουλος … Ο ίδιος (αποκλειστικά και μόνον) ευθύνεται για την επιλογή του να στηρίξει τον ΓΑΠ και να ψηφίσει το 1ο μνημόνιο … Ας πάψει, λοιπόν, να αναζητά ευθύνες σε αυτούς που έφυγαν από το κόμμα του (ΛΑΟΣ) … άλλωστε, το ίδιο αγνώμων και αχάριστος ήταν και ο ίδιος όταν έφυγε από το κόμμα της ΝΔ – Εάν έμενε σταθερός στις αρχές του κόμματος που ίδρυσε, ο κόσμος, το 2012, θα τον είχε αναδείξει αξιωματική αντιπολίτευση … Το 2010, προτίμησε να “χτυπήσει” ανελέητα το κόμμα από το οποίο προερχόταν (ΝΔ) και να συνεργαστεί με το κόμμα το οποίο κατηγορούσε (ΠΑΣΟΚ) … Ο κόσμος, τον τελείωσε, όπως του άξιζε, για τις ανοίκειες και ανήθικες κυβιστήσεις του … Τον ρόλο της πατερίτσας, που έπαιξε ο Καρατζαφέρης για τον ΓΑΠ, έπαιξε και ο Καμμένος για τον Τσίπρα … Ο κόσμος, που δεν σηκώνει προδοσίες, τους τιμώρησε (δικαίως) και τους δύο … τους έστειλε στα αζήτητα και τους εξαφάνισε, διότι δεν στάθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών των ψηφοφόρων τους … ΄Εληξαν, πολιτικά, εξαιτίας της ανευθυνότητός τους, της αλαζονείας τους, της προδοσίας τους …
    Περαστικά τους …

  6. Αυτός δεν ήταν που χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι, και απαιτούσε πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Παπαδήμο το 2011 ?

  7. Στα τσακιδια εθνικιστη του ……. Ψηφισες μνημονια, πηρες μιζες, ηθελες και ευρωβουλη, κρετινε.

Comments are closed.