Το συγκινητικό μήνυμα της Άννας Μαρίας Βέλλη μετά την εξομολόγηση για την κακοποίηση που υπέστη! (φωτο&βιντεο)

Κοινοποίηση:
αννα

Σε μια εξομολόγηση καρδιάς προχώρησε χτες (1/12) η Άννα Μαρία Βέλλη. Η γνωστή youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor περιέγραψε σε ομιλία της στο TEDx, με κάθε λεπτομέρεια, την κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της, ενώ έδειξε και φωτογραφία με τα σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα της.

Από τότε δέχεται συνεχώς μηνύματα υποστήριξης και αγάπης, γι’ αυτό και θέλησε να πει το δικό της «ευχαριστώ» μέσω social media.

Mε ανάρτησή της στο Instagram, η Άννα Μαρία Βέλλη αναφέρθηκε στην απόφασή της να μιλήσει ανοιχτά για όσα βίωσε και ζήτησε από τους followers της να μιλούν και να μοιράζονται τις εμπειρίες που τους βαραίνουν.

αννα2

Η μακροσκελής ανάρτησή της
«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματά σας μετά την ανάρτηση της ομιλίας μου. Έχω πλημμυρίσει από χθες από πανέμορφα συναισθήματα και ο κουβάς (για όλους όσους είδατε όλη την ομιλία) έχει γεμίσει αγάπη. Αποφάσισα να ανοιχτώ και να με βάλω σε μια τόσο ευάλωτη θέση με στόχο να παροτρύνω, να κάνω ορατό και να απενοχοποιήσω φράσεις με τις οποίες όλοι μεγαλώσαμε (τα εν οίκω μη εν δήμω) με απώτερο σκοπό να καταλήξω στη σημασία της ψυχικής υγείας. Μοιραστείτε τις εμπειρίες που σας βαραίνουν γίνονται πιο ελαφριές. Ανοίξτε τον ψυχικό σας κόσμο και τα χαρτιά σας και έτσι θα βρείτε τη δύναμη να απαλλαγείτε από τον θυμό σας και να προχωρήσετε».

Τι είπε στην ομιλία της
«Ξεκινάω μια σχέση με ένα παιδί που έμελλε να είναι η πιο κακοποιητική σχέση της ζωής μου. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Άλλο ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου. Αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα.

Η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες. Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι.

Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία, όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο, συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα, με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία. Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. της παπαρομαλακίας το ανάγνωσμα.

Comments are closed.