Το «ρο» που προκάλεσε πόλεμο! Κατερίνα Καινούργιου σε Δημήτρη Παπανώτα: «Ντροπή, έκανες φάουλ!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111

Κόντρα μεταξύ του Δημήτρη Παπανώτα και της Κατερίνας Καινούργιου ξέσπασε σήμερα, μετά τα σχόλια του πανελίστα του Happy Day κατά της παρουσιάστριας.


Αναφερόμενος στην εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US, σχετικά με το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή για το «ρ», ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε πως είναι βλάσφημο να μιλάς γι’ αυτό, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δείτε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οποιος εχει κορη και παει 14 χρονων και απο τοτε αντιμετωπισει κατι τετοιο και μετα περασει οτι περασα και οπου πας να να βιωνεις παραλογα πραγματα απο τα κομπλεξ των ανθρωπων , τοτε ξαναγραψτε τι ειναι ντροπη. Κορες εχετε πολλοι. Αν το βιωσει η δικη σας κορη τοτε να μιλατε για ντροπες και ποιοι θα πρεπε να ντρεπονται. Χαιρω πολυ. Και που ξερετε εσεις τι προβληματα υγειας υπαρχουν γενικα; Ντροπη ειναι η σταση καποιων . Και σιγουρα θα πρεπε να ντρεπονται οι εργαζομενοι των μιντια 8 χρονια παραβιαζουν τα δικαιωματα τα δικα μου! Οτι σας κανει δηλαδη ο Μητσοτακης και δεν σας αρεσει!

Comments are closed.