” Το ρεύμα είναι αγαθό, όχι μπαλάκι των πολυεθνικών!” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
μετωπ1

Το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου , έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ Περιστερίου, η Οργάνωση Δυτικών προαστίων του Εθνικού Μετώπου πραγματοποίησε μια πολιτική δράση ενάντια στην ακρίβεια και την απάτη με την ενέργεια.

Τα πράσινα, κόκκινα και κίτρινα τιμολόγια δεν είναι παρά μία ακόμα απάτη της φιλελεύθερης κυβέρνησης εις βάρος της τσέπης των λαϊκών στρωμάτων και των μικρών επιχειρήσεων.

μετ2

Τα καρτέλ των φίλων και χορηγών της ΝΔ έχουν καταστήσει και το αγαθό του ρεύματος, σε χρηματιστηριακό προϊόν. Οι οικογένειες, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι δέχονται την επίθεση των αγορών για την δημιουργία μιας κοινωνίας λίγων προνομιούχων και πολλών φτωχών.

μετ3
Το Εθνικό Μέτωπο υποστηρίζει την εθνική οικονομία και την κοινωνική συνοχή. Το ρεύμα, το νερό, η Υγεία και η Παιδεία είναι αγαθά που οφείλουν να παρέχονται, όχι ως κομματικό υποπροϊόν αλλά ως κοινωνική πολιτική ενός Έθνους κράτους.
Οργάνωση Δυτικής Αθήνας του Εθνικού Μετώπου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Στην καπιταλιστική Αγγλία δεν έχουν καν δικαίωμα να σου κόψουν το ρεύμα αν δεν το πληρώσεις, γιατί είναι δημόσιο αγαθό, όπως και το νερό.

    Εν αντιθέση στην Σοσιαλιστική Ελλάδα, τα καρτέλ κάνουν όργια και κυβερνούν ως νέοι μπέηδες.

  2. Μην ξεχνάμε και τα πιόνια αυτής της συμμορίας, που κατά την περίοδο κουρουνοιού πιάσαν τα θερμόμετρα και τσέκαραν τον κόσμο όταν έμπαινε στα καταστήματα της δεή. Όλα αυτά τα καλοπληρωμένα υπαλληλάκια της δεη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο θα κόβαν το ρεύμα και στην κατάκοιτη μάνα τους για να μη χάσουν τα προνόμια τους. Και φυσικά αυτοί οι ρεμπεσκέδες είναι οι δικτακτορίσκοι και τα ντόπερμαν κατά μιας ελεύθερης και ανταγωνιστικής αγοράς ενέργειας.

Comments are closed.