Το «πόθεν έσχες» του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά

Κοινοποίηση:
Συνέντευξη Τύπου από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με θέμα την αντιπυρική περίοδο 2021, Τρίτη 15 Ιουνίου 2021.
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Σήμερα Πέμπτη 29 Ιουλίου αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Ελληνικής Βουλής τα «πόθεν έσχες» για την οικονομική χρήση του 2019 όσων είναι υπόχρεοι κατάθεσης στην Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής.

Ανάμεσα στα «πόθεν έσχες» πολιτικών αρχηγών και βουλευτών βρίσκεται και αυτό του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς δηλώνει συνολικό καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές κ.λ.π.(φορολογούμενα, φορολογούμενα με ειδικό τρόπο, φορολογούμενα αυτοτελώς, αφορολόγητα) 21.107,16 ευρώ ενώ σε μερίσματα και τόκους έχει 1,09 ευρώ. Στο σύνολο δηλαδή, δήλωσε 21.108,25 ευρώ.

Ο ίδιος έχει σε λογαριασμό του 5.188,57 ευρώ, ενώ σε λογαριασμό με συνδικαιούχο τη σύζυγό του 302,45 ευρώ.

Δείτε το «Πόθεν Έσχες» του Νίκου Χαρδαλιά εδώ.

Σημειώνεται πως οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης που κατατέθηκαν στην Επιτροπή το 2020 και αφορούν την οικονομική χρήση του 2019, συνολικά, ανέρχονται σε 1.114.

Επίσης, οι δηλώσεις που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων δεν έχουν ελεγχθεί και είναι όπως τις κατέθεσαν οι υπόχρεοι.

Η Επιτροπή, σε ανακοίνωσή της, σημειώνει ότι «η δημοσίευση των δημοσιοποιούμενων στοιχείων στα ΜΜΕ επιτρέπεται υπό την προϋπόθεση ότι δημοσιεύεται ολόκληρο το περιεχόμενό τους. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι επιτρεπτή η επιλεκτική δημοσιοποίηση ονομαστικών στοιχείων» βάση του νόμου 3213/2003.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τα «πόθεν έσχες» των σωτήρων του Έθνους πρέπει είναι συγκριτικά με τα «πόθεν έσχες» που είχαν πριν πιάσουν το μέλι στα χέρια μέχρι σήμερα ! ! !
    Μπορεί το διορισμένο παιδί ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ να δηλώνει στην Ελλάδα (στο εξωτερικό τι έχουν -αν έχουν- συνολικά) καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές κ.λ.π. 21.107,16 ευρώ ενώ σε μερίσματα και τόκους έχει 1,09 ευρώ.
    Δηλαδή με απλή αριθμητική δήλωσε 21.108,25 ευρώ ενώ ο ίδιος έχει σε λογαριασμό του 5.188,57 ευρώ, ενώ σε λογαριασμό με συνδικαιούχο τη σύζυγό του 302,45 ευρώ…
    Ασφαλώς η σύζυγός του πρέπει να είναι βιομήχανος…. Γιατί εγώ κάνω τηλεόραση πριν ο κόσμος μάθει τι είναι το video έως σήμερα και δεν έχω ούτε το 1/3 σε λογαριασμό ατομικό ή με συνδικαιούχο σύζυγό (που δουλεύει λογίστρια εδώ και 30 χρόνια) ! ! !
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  2. Αυτά που έχει στο εξωτερικό τα ξέρουμε;;;

  3. Στο εξωτερικο τι εχουν να μας δειξουν μην κοροιδευετε τον κοσμακη με την δηθεν διαφανεια, η συζυγος του εχει 2 – 3 επιχειρησεις ε ρε κατι δρακοι..

Comments are closed.