Το πρώτο μωρό μυγάς στην βασιλική οικογένεια! Το BBC απέλυσε ραδιοφωνικό παραγωγό που παρομοίασε το νέο βασιλικό μωρό με χιμπαντζή (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Ακριβά πλήρωσε ένας ραδιοφωνικός παραγωγός του BBC την ιδέα του σχολιάσει με προσβλητικό τρόπο το νέο βασιλικό μωρό που γεννήθηκε τη Δευτέρα (06.05.2019).

Καθόλου δεν άρεσε στην διοίκηση του BBC το σχόλιο ενός ραδιοφωνικού παραγωγού του για το νέο βασιλικό μωρό, το θεώρησε κάτι παραπάνω από προσβλητικό και τον απέλυσε. Το τουίτ που ανέβασε έδειχνε φωτογραφία ενός  χιμπαντζή που φοράει ρούχα με την επικεφαλίδα «το Βασιλικό Μωρό φεύγει από το νοσοκομείο».

Η Μέγκαν, σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι, γέννησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας ένα αγοράκι, τον Άρτσι, το πρώτο παιδί μιγάς που γεννιέται σε μια σημαντική θέση στη βρετανική βασιλική οικογένεια στην πρόσφατη ιστορία.

«Μόλις απολύθηκα», δήλωσε στο Twitter ο Ντάνι Μπέικερ, παρουσιαστής του BBC Radio 5 Live. Την είδηση μετέδωσε επίσης το BBC. Εκπρόσωπος του BBC δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχόλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. αν κάποιος μαύρος από την Κυψέλη ανέβει επάνω στην Περιστέρα, πώς θα βγει το παιντί ;;;

  2. “Μιγας” με Ι ειναι το ορθο.”Μυγας” με Υ παραπεμπει στις μυγες

  3. Η παρενθετη που το γεννησε είναι λευκη,και επειδή στην πραγματικοτητα αυτή που κυοφορει και γενναει το παιδι είναι η μητερα ,γιαυτο το μικρο βγηκε λευκο,δεν θα ρισκαραν ποτε να γεννηθεί μαυρακι στο παλατι.
    Αυτος ηταν και ο λογος που ηθελε η γυφτουλα να γεννησει στο σπιτι,χωρις τους γιατρους του παλατιου και μονο με δικους της ανθρώπους,με πρωτη την μανα της που πηρε προηγουμένως μαθηματα μαιευτικης.
    Αν δε παρατηρησει καποιος την φωτογραφια θα δει ότι το μαξιλαράκια [το μετα της γεννας] είναι πολύ πανω απ ότι πρεπει,οταν μια γυναικα γενναει η κοιλια της πεφτει κατω,οχι στο υψος του στήθους.
    Τα υπολοιπα είναι για τους αφελείς.

  4. To απαυγασμα της Δημοκρατιας.Αν eλεγε κατι για την σιχαμενη λευκη φυλη θα γινοταν προeδρος στο ΒΒc

  5. Επείραξε την αυστηράν διοίκησιν του BBC υπέρ της πολύπολιτισμικότητος, ο νεογνός μπάσταρδος νέγρος? Μα γιατί?
    Αφού επέτρεψε ο οίκος (με το κόκκινο φωτάκι) του Μπακιγχαμ στον ανέραστο κ αδαή τριμάλακα εγγονούλη να μπασταρδέψει την οικογένεια με την νεγρομ@υνα βουντού/Μάο-Μάο, γιατί ενοχλεί την διοίκηση η αλήθεια?

    1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
      ΑΚΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

  6. 1ον, Στα αρχίδια μου αν απέκτησε χιμπαντζή η οικογένια. 2ον Δεν κατάλαβα καλά. Απολύθηκε γιατί αποκάλεσε τον Χιμπαντζή μιγά? Σόρρυ λιγο βλάκας είμαι βοηθήστε. Αλλά και πάλι στα αρχίδια μου. Η ζωή μου έχει πολλές σκοτούρες για να ασχολούμε με κοκκινόρατσες και χιμπαντζίδες.

  7. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΡΤΙΝΑΝΤΣΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΄΄ ΚΑΚΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄, ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ………………………………………

Comments are closed.