Το πρώτο μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από την φυλακή(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Ηλίας Κασιδιάρης

Πρώτο μήνυμα Κασιδιάρη μέσα από την φυλακή:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

74 Σχόλια

  1. Πάντως μπράβο σας που τον στηρίζετε Παρολα αυτά που σας έκανε.Εμεις οι άνθρωποι πρέπει να μάθουμε να συγχωρούμε όχι όμως να ξεχνάμε!!

  2. Ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδος και του ελληνικού λαού θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    1. ο ηλιας τιμωρηθηκε με ΦΥΛΑΚΗ ,,ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ , ΜΑΣΣΩΝΟΙ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ που ξεπουλανε την ΕΛΛΑΔΑ συντομα θα ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ τσαουσεσκου..θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ απο τον ΚΑΡΚΙΝΟ της νεας δημοκρατιας του θασοκ και ολης ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που ειναι στον ΥΠΟΝΟΜΟ που λεγεται βουλη..σε 3 περιπου χρονια ΘΑ ΡΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΦΙΛΕ και οχι δεν θα ειναι ο κασιδιαρης ο επομενος πρωθυπουργος..ερχεται κυβερνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ σε λιγο για να μας σωσουν ταχα ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ,,και μετα ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ..

  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ηλία ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ και σύντομα κοντά μας!!!

  4. Κάνε λίγο υπομονή ηλία λίγα τα ψωμιά ακόμη σε λίγο θα είσαι ελεύθερος ξανά

  5. Παιδιά, μην ελπίζετε πως ο Ηλίας θα δικαιωθεί. Μόλις ρίξουν οι κυβερνώντες λίγα ψίχουλα στους Έλληνες, όλοι θα τον ξεχάσουν. Τρανή απόδειξη πως σαν υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας αντί να υπερψηφιστεί από όλους τους Αθηναίους, πήρε συγκριτικά πολύ λίγες ψήφους. Ούτε στον δεύτερο γύρο δεν πέρασε. Αυτοί είμαστε οι νεοέλληνες. Ανθρωπάκια που κοιτάμε να μας βολέψει το σύστημα.

    1. Έπεσε και νοθεία. Μη το ξεχνάς.
      Πάντα πέφτει, αλλά ο Έλληνας μυαλό δεν βάζει.
      Έστω και έτσι 11% είναι μεγάλο ποσοστό. Το πραγματικό ήταν κοντά στο18%

  6. Αληθινοι Ελληνες σαν τον Κασιδιαρη…..ισως λιγοι αλλα … Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ!!!

    Αυτους φοβουντε τ.αποβρασματα της πολιτικης, η πουλημενη “δ ι κ α ι ο σ υ ν η,, και τα αφεντικα τους
    οι οιαπανταχου εβραιοσιωνιστες της λεσχης σαμαρο-μητσοτακοbildenberg κ.λ.π που εδωσαν την εντολη της καταφορα αδικης καταδικης-παρωδια!!

    Ηλια ειμαστε τωρα περισσοτεροι !!! …μαζι σου!!! κρατα γερα παλλικαρι Ε Λ Λ Η Ν Α!!!!!!

  7. Μπραβο Ηλια με συγκινησες Σαν γιαγια που ειμαι δεξου την απεραντη εκτιμηση μου και τις θερμοτερες ευχες μου ΟΘεος να σε προστατευει παλληκαρι μου και να μας κανεις παντα υπερηφανους

  8. ο καθένας μας δίνει την δική του προσωπική μάχη από όποιο μετερίζι,στο τέλος θα ζυγιστούμε όλοι

  9. Λευτερια!!! …. Σε ολους τους εθνικιστες πολιτικούς κρατούμενους.
    Πρεπει ολοι η πραγματική πατριωτες και εθνικιστες να ενωθουμε και να φτιαξουμε των ελληνικο IRA.

  10. Λιάκο γερά γερά και γ@μα τα μουνι@.

  11. Ο Κολοκοτρώνης δεν λάμβανε σε γρόσια το αντίστοιχο των 3-4 χιλιάδων, ούτε πήγαινε για αποτρίχωση και σάουνα, ούτε επιγόνους δημοσίους υπαλλήλους είχε. Μην ταυτίζουμε συστημικές, δήθεν αντισυστημικές, συμπεριφορές ανθρώπων που πουλούν παραμύθια. Και αν κρίνουμε και κάποια φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά επί του προσώπου αυτών που και καλά είναι μόνο αυτοί είναι πατριώτες, θα διακρίνουμε πολλά μογγολοειδή στοιχεία. Ο νοών νοείτω.

    1. λοχαγέ Κωλέτη.. αϊ γαμήσου, που έχεις το θράσος να σχολιάζεις εσύ το Κασιδιάρη, που δεν αξίζεις ούτε μια τρίχα από τα α……α του.

  12. Αγαπητέ μου, δεν είναι η ώρα για να κάνω εχθρούς. (Στο νεκρικό κρεβάτι, απαντώντας στον ιερέα που τον ήθελε να αποτάξει τον Σατανά)

  13. Ηλία την Ελληνική σημαία την έθαψα βαθιά στο μπαούλο γιατί ντρέπομαι σαν Έλληνας να τη βγάλω στο μπαλκόνι με τούτη την ανίκανη και πουλημένη Κυβέρνηση.
    Θα τη βγάλω και θα την αναρτήσω τη μέρα που θα βγεις από εκεί μέσα που άδικα σε φυλάκισαν κάποιοι προδότες της πατρίδας.

  14. Ο ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1940 ΗΤΑΝ 33 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ….
    προσκομισε χαρτι γιατρου οτι ηταν κουφος, για να αποφυγει την επιστρατευση……
    δεν σας κανει εντυπωση οτι στο βιογραφικο του δεν αναφερει πουθενα τι εκανε απο το 1940-1949????????
    Απάλλαξε τον Nαζιστη Διοικητη Θεσσαλονικης Μέρντεν ,για εγκληματα πόλεμου,
    οταν ηταν Πρωθυπουργος το 1959…

  15. ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΟΥΛΗ-ΑΛΕΚΣΙ-ΦΩΦΩ-ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ .

  16. Ηλία μου θυμίζεις τις εποχές που προσπαθούσαμε να ενημερωθούμε από την Deutsche Welle (Ντοιτσε Βέλλε) για το τι συμβαίνει στη χώρα μας.
    Έχουν επιβάλλει πλήρη έλεγχο του εγκεφάλου μέσα από τα ΜΜΕ που εξαγόρασαν . Έχουν ξεπεράσει σε προπαγάνδα ακόμη και τον Γκαίμπελς. Δυστυχώς τα πρόβατα που έχουν καταντήσει ζόμπι τους ακούνε και τους πιστεύουν. Ελπίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσουν από το λήθαργο που βρίσκονται.
    Εμείς θα σε βρίσκουμε μέσω του ίντερνετ και θα σε ακούμε ότι και αν κάνουν , ελπίζοντας να μην καταφέρουν να σε φιμώσουν και από εκεί.

    1. Φίλε “Διαβάτη”. Η Ντόιτσε Βέλε ήταν τότε το κουτί προπαγάνδας αυτών που σήμερα κυβερνάνε. Σκοπός της ήταν να βοηθήσει τους “δημοκράτες” στο να ρίξουν την “χούντα” και να φέρουν την “δημοκρατία” τους. Δεν ξέρω αν είστε ευχαριστημένοι με την “δημοκρατία” που μας φέρανε…….

      1. Σε αυτό φίλε Τηλέμαχε έχεις απόλυτο δίκιο και θα συμφωνήσω απόλυτα.Ποτέ δεν άκουγα απλά είναι μια εκφορά του λόγου εννοώντας πως σήμερα για να ακούσεις αλήθειες πρέπει να ψάξεις αλλού και όχι στα Ελληνικά ΜΜΕ (πλην ελαχίστων εξαιρέσων) . Δυστυχώς με τη σημερινή κατάσταση έχουμε χάσει κάθε μέτρο.

  17. Τα ζώα ψήφισαν τους νεοκομμουνιστες και έβαλαν με την ψήφο τους φυλακή τους πατριώτες.

    1. Είπε ο άνθρωπος που έχει για ψευδώνυμο το όνομα πολυπαρασημοφορημενου Βέλγου αξιωματικού των waffen ss.

  18. Υπομονή Ηλιά,
    Οι χούντες κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα “πέφτουν”. Οι μερες διακυβέρνησης της Χούντας του “Κοινοβουλευτικού τόξου” είναι μετρημένες, πολύ σύντομα θα “πέσει” και τότε θα δικαιωθείς… Οι Έλληνες Πατριώτες είναι μαζί σου, και θα το δείξουν στις επόμενες εκλογές… Το “σύστημα” σε φοβάται, είδε το ρεύμα που έχεις, είδε ότι μιλάς στις καρδιές των Ελλήνων, είδε ότι έχεις διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις…. Σε φοβούντα γι’ αυτό σε φυλάκισαν… Στις επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν, θα μιλήσει ο λαός… Καλη Λευτεριά Ηλία…
    Ζήτω η Ελλάδα !!!! Χρόνια πολλά Έλληνες!!!

  19. Πρέπει να πω το εξής πού απευθύνεται στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ, βασικά, καί πρέπει να το προμοταρει αν τού αρέσει ως ιδέα..
    Ουσιαστικά, έχουμε ένα απολυταρχικό καθεστώς πού κάνει ότι γουστάρει! Βγαίνει -στην ουσία- με στημένες εκλογές καί παραβιάζει αυτά πού έχει υποσχεθεί στον λαό. Καί δεν ξεκουμπιζεται με πρόσχημα τίς εκλογές!! Στην Βουλή γίνονται σιωπηρες συμφωνίες για να περάσει το τάδε η το δείνα πράγμα.
    Για να φρεναριστει αυτό καί να λειτουργήσει η Δημοκρατία -αν θεωρήσουμε ότι εφαρμόζεται η Δικαιοσύνη καί ή ισονομία για οοοολους…- και χωρις να χρειαστουν Φασισμοι,Αξιωματικοι,Ανατροπες,σκοτωμοι,κλπ.
    πρεπει να υπαρξει μια ασφαλιστικη δικλείδα improved που στην αρχαιοτητα ελέγετο “Δικαστηριο της Ηλιαιας”.
    Με την ίδια αυστηρότητα που γίνονται οι εκλογές,να καλούνται με τυχαία επιλογή 6.000 πολίτες πού να αποφασίζουν για την πορεία ενός πολύ σοβαρού θέματος. Το δημοψήφισμα είναι εξαιρετικά δυσκίνητη και ενεργοβορα διαδικασία και απαιτεί πολύ μεγαλύτερους πόρους.
    Ομως,..δεν μπορει το Εθνος, επειδη κερδισες εσυ τις εκλογες,να περιμενει 4 ολοκληρα χρονια για να ξεκουμπιστεις εφοσον προδωσες την εμπιστοσυνη του και απεργαζεσαι την καταστροφη του!
    Ενας τετοιος ταχυτατος θεσμος ληψεως αποφασεων απο τον ιδιο τον λαο,αποτελει αμεση δημοκρατια! Είναι ένα ταχύτατο καί αποτελεσματικό μικρό δημοψήφισμα. Καί ταυτόχρονα μπορεί νά ασκεί βέτο στις καταστροφικές επιλογές μίας κυβέρνησης.
    Ταυτοχρονα,αναγκαζει την εκαστοτε Κυβερνηση να συγκαλει το Δικαστηριο ωστε να δειξει το αγαθο της,προσωπο.
    Ειναι επιτακτικη αναγκη να βελτιωθει ο θεσμος της Αστικης Δημοκρατιας διοτι ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.
    Σε αλλα ισχυρα κρατη,υπαρχουν παραπλήσιες διαδικασίες αλλά σε καμμια περιπτωση τοσο προοδευτικες οσο ο θεσμος “του Δικαστηριου της Ηλιαιας”.

    Επιπλέον, βουλώνει τα στόματα τών Αναρχοκομμουνισταραιων πού τολμάν να μιλάνε για Δημοκρατία!

  20. Ο κοκορόφτερος αρχιστράτηγος Βισκόντι Πράσκα έστειλε τηλεγράφημα στόν Ντούτσε:Ο πόλεμος στήν Αλβανία θά διαρκέσει 10 μέ 15 ημέρες.Ρέ κοκορόμυαλε ποιός σού είπε νά τά βάλεις μέ τούς Ελληνες;Δέν καθόσουνα στήν ωραία Ιταλία καί νά τρώς τίς μακαρονάδες σου.Οί Ελληνες τρώνε φασολάδες καί ελιές μέ παξιμάδια.
    ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΟΒΡΙΟΥ 1940. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΧΑΣ.ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
    “Κάποτε στό Τεπελένι
    εικοσάχρονα παιδιά
    μέ μιά ματωμένη χλαίνη
    τρέχαμε γιά λευτεριά”
    Αυτοί οι ηρωες τής Αλβανίας αγωνίστηκαν καί θυσιάστηκαν γιά νά κυβερνούν σήμερα ελληνόφωνοι προδότες τήν Ελλάδα.Εριξαν στά μπουντρούμια τόν Ηλία Κασιδιάρη γιατί είναι πατριώτης καί αγωνίζεται γιά μία ελεύθερη
    πατρίδα.
    Γιάννης Λάκων

  21. ΕΛΛΑΣ ,ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ***
    28η Οκτωβρίου: Ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας
    Tο ξημέρωμα της 28ης Οκτωβρίου 1940 βρίσκει την Αθήνα να ξυπνά με τις σειρήνες της αντιαεροπορικής άμυνας και όλους τους Έλληνες να ζητωκραυγάζουν το ηχηρό «ΟΧΙ» του Ι. Μεταξά στη φασιστική Ιταλία.

    H απόφαση για την επίθεση κατά της Ελλάδας ελήφθη στις 15 Οκτωβρίου 1940 από το Ιταλικό Πολεμικό Συμβούλιο, παρουσία του Μουσολίνι και παρά τις αντιρρήσεις πολλών από τους παρισταμένους για την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπιζόταν η επιχείρηση. Ο «Ντούτσε» ήθελε μία νίκη για να μπει στο μάτι του Χίτλερ, που είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις για μία επίθεση κατά της Ελλάδας. Πίστευε ότι η χώρα μας ήταν ο εύκολος στόχος. «Το μόνο μας εμπόδιο είναι οι λασπωμένοι δρόμοι» τον είχαν διαβεβαιώσει οι επιτελείς του. Ως ημέρα της επίθεσης ορίσθηκε η 26η Οκτωβρίου, αλλά ο Μουσολίνι τη μετέθεσε για τις 28 Οκτωβρίου, προκειμένου να συμπέσει με τη 18η επέτειο της Πορείας προς τη Ρώμη, που έφερε τους φασίστες στην εξουσία. Στην Αθήνα έφθαναν σωρηδόν οι πληροφορίες για επικείμενη ιταλική επίθεση. Στο Υπουργικό Συμβούλιο της 25ης Οκτωβρίου ο Μεταξάς ενημέρωσε τους υπουργούς του για την κατάσταση και τους διαβεβαίωσε ότι η στρατιωτική προπαρασκευή της χώρας είχε προχωρήσει ικανοποιητικά. Η αλήθεια ήταν ότι η χώρα μας ήταν σχεδόν ανοχύρωτη προς την πλευρά της Αλβανίας και με ελλιπείς στρατιωτικές δυνάμεις, καθώς το βάρος είχε δοθεί στα σύνορα με τη Βουλγαρία. Η ζωή, εν τω μεταξύ, στην πρωτεύουσα κυλούσε στους δικούς της ρυθμούς. Το κοσμικό και πολιτιστικό γεγονός των ημερών ήταν η πρεμιέρα της όπερας του Τζάκομο Πουτσίνι «Μαντάμ Μπατερφλάι» από τη νεοσύστατη Λυρική Σκηνή. Την παράσταση θα τιμούσε ο γιος του συνθέτη, γεγονός που είχε κινητοποιήσει την κοσμική Αθήνα. Ο πρεσβευτής της Ιταλίας Εμμανουέλε Γκράτσι είχε καλέσει τον Μεταξά σε γεύμα μετά την παράσταση. Ο δικτάτορας αρνήθηκε («είναι δυσάρεστο για τον καθένας μας να δεχθεί το φιλί του Ιούδα» σημείωνε στο ημερολόγιό του») και έδωσε την εντολή σε μόνο δύο υπουργούς να παρακολουθήσουν την παράσταση.

    Το βράδυ της 27ης Οκτωβρίου ο Ιταλικό Πρακτορείο Ειδήσεων «Στέφανι» εξαπολύει επίθεση εναντίον της Ελλάδας, στην οποία απαντά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η ελληνική ηγεσία πιστεύει ότι η ιταλική επίθεση είναι ζήτημα ωρών. Ο αρχηγός του ΓΕΣ Αλέξανδρος Παπάγος επικοινωνεί με τα ελληνοαλβανικά σύνορα, ενώ ενημερώνεται και ο Μεταξάς. Τα άσχημα μαντάτα δεν θα αργήσουν. Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας 28ης Οκτωβρίου, ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα, Γκράτσι θα συναντηθεί τελικά με τον Μεταξά, αλλά για να του επιδώσει στο σπίτι του στην Κηφισιά τελεσίγραφο, με το οποίο ο Μουσολίνι απαιτούσε από την Ελλάδα να μην εμποδίσει το στρατό του να καταλάβει ορισμένες στρατηγικές θέσεις στη χώρα μας. Η κυβέρνηση των Αθηνών είχε διορία τρεις ώρες για να δώσει την απάντησή της. Ωστόσο, αυτή ήταν αυτονόητη για τον δικτάτορα: «Donc, Monsieur c’est la guerre» («Λοιπόν, Κύριέ μου έχουμε πόλεμο!»). Με αυτές τις φράσεις στα Γαλλικά ειπώθηκε το ΟΧΙ από τον Μεταξά, που απηχούσε τις διαθέσεις του ελληνικού λαού. Αμέσως μετά, ο Μεταξάς ενημέρωσε τον άγγλο πρέσβη Πάλερετ και ζήτησε τη βοήθεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Οι Ιταλοί δεν περίμεναν την εκπνοή του τελεσιγράφου. Ο αρχιστράτηγος Βισκόντι Πράσκα έδωσε την εντολή για προσβολή των ελληνικών θέσεων από τις 5 το πρωί. Την ώρα αυτή σημειώθηκε και η πρώτη ελληνική απώλεια. Ο 27χρονος πεζικάριος Βασίλειος Τσιαβαλιάρης από τα Τρίκαλα, που υπηρετούσε σε φυλάκιο της ελληνοαλβανικής μεθορίου, σκοτώθηκε από θραύσμα ιταλικού όλμου. Η ιταλική επίθεση εκδηλώθηκε με εισβολή ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων στους τομείς της Πίνδου και της Ηπείρου (από το Γράμμο μέχρι το Ιόνιο) και με τοπικές συμπλοκές στην περιοχή της ΒΔ Μακεδονίας. Ο ιταλός αρχιστράτηγος Βισκόντι Πράσκα είχε στη διάθεσή του 135.000 άνδρες και ο έλληνας ομόλογός του Αλέξανδρος Παπάγος μόλις 35.000. Στις 9:30 το πρωί πραγματοποιούνται και οι πρώτοι αεροπορικοί βομβαρδισμοί στον Πειραιά και το Τατόι δίχως συνέπειες, ενώ στην Πάτρα θα υπάρξουν νεκροί. Βομβαρδίστηκαν, ακόμη, η Διώρυγα της Κορίνθου και η ναυτική βάση της Πρέβεζας. Το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου ο Μουσολίνι γεμάτος καμάρι ανακοίνωνε στο Χίτλερ, με τον οποίον συναντήθηκε στη Φλωρεντία, την επίθεση κατά της Ελλάδας. Το ΟΧΙ γίνεται δεκτό με πρωτοφανή ενθουσιασμό απ’ όλο τον ελληνικό λαό, που ξυπνά στις 6 το πρωί από τους συριγμούς των σειρήνων και ξεχύνεται στους δρόμους, κρατώντας τη γαλανόλευκη. Οι στρατεύσιμοι ετοιμάζονταν για το μέτωπο «με το χαμόγελο στα χείλη» και το ραδιόφωνο μετέδιδε διαρκώς το περίφημο πρώτο ανακοινωθέν του Γενικού Στρατηγείου: «Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλουν από της 5:30 πρωινής σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους».

    Η απόφαση της Ελλάδας να αντισταθεί προκαλεί αυθημερόν εκδηλώσεις θαυμασμού, κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας. Σταδιακά αρχίζουν να καταφθάνουν δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης, με πρώτο αυτό του βασιλιά της Αγγλίας Γεώργιου ΣΤ’, που τονίζει: «Η υπόθεσίς σας είναι και ιδική μας υπόθεσις». Στο ίδιο μήκος κύματος και το τηλεγράφημα του Τσόρτσιλ: «Θα σας παράσχομεν όλην την δυνατήν βοήθειαν μαχόμενοι εναντίον του κοινού εχθρού και θα μοιρασθώμεν την κοινήν νίκην». Οι ΗΠΑ, που ήταν εκτός πολέμου, εξέφρασαν απλώς τη λύπη τους δια του Προέδρου Ρούζβελτ, ενώ η Σοβιετική Ένωση παρέμεινε «άφωνη», αφού δεσμευόταν από το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ – Μολότοφ. Σε αντίθεση, ο Τουρκικός Τύπος δεν φείσθηκε διθυραμβικών επαίνων για το «ΟΧΙ». Η «Ικδάμ» έγραφε στις 29 Οκτωβρίου «Ζήτω η Ελλάς! Είμαστε υπερήφανοι, που έχουμε σύμμαχο ένα τέτοιο έθνος», ενώ η «Βακίτ» ανέφερε την Ελλάδα ως «αλησμόνητο για όλο τον κόσμο παράδειγμα γενναιότητας».

    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ***

      1. Περιμένω την κατάρρευση της κυματοσυνάρτησης για να κοιμηθώ.
        Αν τα καταφέρω .

  22. Ηλία κουράγιο, θα γίνει κάτι και θα ξαναβρεθεις στα πανω. Δόξα τω Θεό!!

  23. Ο Βολταίρος είπε “Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να τα λες”. Και αυτή είναι η βασική αρχή της δημοκρατίας. Ο καθένας να λέει ελεύθερα αυτό που πιστεύει. Μόνο που στην έρημη Ελλάδα του 21ου αιώνα που κυβερνάνε τα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” η βασική αρχή της “δημοκρατίας” τους είναι “Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα μου να σε κάνω να σκάσεις και να το βουλώσεις και να μην τα λες”. Δικτατορία made in Europe.

  24. Ο μόνος που δεν εκμεταλλεύτηκε βουλευτικά προνόμια ήταν ο Ηλιας! Δεν πήρε ποτέ βουλευτικό αμάξι κυκλοφορούσε με ένα σαράβαλο που όλο χάλαγε της κακιάς ώρας και τον βουλευτικό του μισθό τον διέθετε για την πατρίδα!!! ΑΝ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΤΕ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ

  25. Ας διαδώσουμε το Μήνυμα του Ηλία όπου μπορεί ο καθένας. Τουλάχιστο αν δε κάνουμε τίποτα άλλο ας κάνουμε αυτό.
    Παρεπιπτόντως, ,μια δολοφονία κάποιου δημοσιογράφου Χίου (ετσι που έγινε δολοφονία είναι από θαύμα επέζησε…)
    τι έγινε με αυτό ξεχάστηκε;
    Το ανθρωποκτονιών όλο θα- θα- θα- έλεγε που είναι ο εκτελεστής;

  26. Κασιδιάρη όταν αποστραγγιθείς από το ναζισμό και συμφιλιωθείς με την Ορθοδοξία τότε και μόνο τότε θα θεωρείσαι γνήσιος Έλληνας πατριώτης! Το πηλίκο που αγαπάμε φέρει το Σταυρό! Η Ελλάδα στον παρελθόν διέλυσε το ναζισμό! Εύχομαι μέσα από αυτή τη δοκιμασία που περνάς να νουθετηθείς για να ηγηθείς ενός γνήσιου πατριωτικού Ελληνικού ορθόδοξου κόμματος που θα συντρίψει τους δοσίλογους πολιτικούς που επί σειρά ετών κατακρεουργούν τη χώρα των ηρώων και των απατεώνων! Δικαίωμα στο λάθος έχουν όλοι, όπως έχουν και δικαίωμα στη μετάνοια! Καλή φώτιση λεβέντη

    1. Προσκύνα εσύ τους νεοταξιτες Original Γερμανούς Ναζιστές Στην Γερμανική Ενωση που αρέσκεσαι να ανήκεις και άσε τον αυτόν…

      1. Και ποιός σου είπε πως αρέσκομαι να ανήκω σε ένωση;

    2. Η Ελλάδα στο παρελθόν διέλυσε τον ναζισμό αλλά δεν τα κατάφερε να διαλύσει και τον κομμουνισμό και σήμερα είναι μία κομμουνιστική δικτατορία με ευρωπαϊκό φερετζέ. Ο Κασιδιάρης σου μπήκε στο μάτι. Οι κομμουνιστές που σου μπήκανε στον κώλο δεν σε ενοχλούνε. Άντε κάνε νανάκια.

    3. ANTIMASON, η Ελλαδα δεν τα εβαλε με τον Ναζισμο!..Τα εβαλε με την Γερμανια ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ..ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. Ο εχθρος,δεν ηταν το πολιτευμα της Γερμανιας!!
      Ηταν ενα αντίπαλο Κρατος. Ελεος πια με αυτη την προπαγανδα..

  27. Μπράβο Λεωνίδα… έτσι ακριβώς…εκμεταλλευτηκαν τους πατριώτες που είχαν σιχαθεί το σύστημα….

  28. Αν είναι να γλιτώσουμε από όλα αυτά με το εμβόλιο (τρόπος του λέγειν) ας έλθει να τελειώνουμε. Αρκεί να μη το κάνουμε εμείς.
    Μερικοι ούτως η άλλως θα τρέξουν να προλάβουν. Μετά αρχίζει νέος πόλεμος!!

  29. Ασε να μνημονευσουμε εμεις τον Μεταξα.
    Εσυ μνημωνετε τον Χιτλερ σβαστικοφορε ναζιστή.

    1. ΝΟΥΔΟΥΛΗ, ΣΑΣ ΕΚΟΒΕ ΨΗΦΟΥΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΑ ΕΝΟΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

    2. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΑΡΑΓΕ, ΞΕΡΕΙΣ ΝΟΥΔΟΥΛΙ;;;;;;;;
      ΞΕΡΕΙΣ;;;;;;;;;;;;; Η 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ;… ΜΕ ΤΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ;;; ΜΕΤΑ,ΞΕΡΕΙΣ………
      ΔΕΣ ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙΣ…….ΧΑΙΡΕΤΑΣ Κ ΣΥ Ε

    3. ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΞΈΡΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ !!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΟΔΙΜΟΚΡΑΤΗ

  30. ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΟΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ???
    ΖΗΤΩ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ???
    ΖΗΤΩ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ???
    ΖΗΤΩ Η 28Η ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ???

  31. Κουράγιο και υπομονή Ηλία να θεός να σε φυλάει από τους κακούς, σύντομα η μεγαλύτερη προδοτική κυβέρνηση που πέρασε από αυτό τον τόπο θα πέσει, και τότε θα δικάσουμε εμείς την μασονοδεξιά για όλα αυτά που μας έκαναν από το 74 και μετά

  32. Μέσα σε 4-5 ώρες 35.000 προβολές χωρίς καμία προώθηση . Ο κόσμος βλέπει ,ξεχωρίζει και ανταμείβει τους πραγματικούς πατριώτες από τα πουλημένα τομάρια της Βουλής.
    Αν ο λαός δεν είχε το φόβο μην το κλείσουν μέσα 500.000 εγγραφές θα είχε στο youtube.

    1. Ο ποιος::: ο Ελληνικός λαός είπες::: Μα αυτός έστειλε τον Κασιδιάρη φυλακή!!!Αχαχαχαχαχαααααααααααα! Μπεεεεεεεεεεε, μπεεεεεεεεεεε!!!!!

  33. ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΛΟΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΕΒΑΛΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣΣ ΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ……ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΠΛΗΡΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    1. Συμφωνω με τον Λεωνιδα,εν μερει..
      Θα επαναλαβω: Ερωτησα τον Παναγιωταρο γιατι οταν τους κατηγορησαν για ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ,ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ-τοτε που ανετρεψαν τους παγκους των λαθρομεταναστων- δεν ανεφεραν το παραδειγμα του Χριστου: ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ?? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΒΑΣΤΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΚΕΙ τους ΕΜΠΟΡΟΥΣ??
      Μου ειπε” Αστο αυτο..ειναι αλλη ιστορια Εβραιων!!Δεν εχει σχεση!!!”.
      Τα συμπερασματα,δικα σας.

  34. Μπράβο Ηλία. Κράτα γερά παλίκαρε Ελληνάρα.

  35. Ειμαστε μαζι σου !!!! Ηλια !!!! ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ … “Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ” Πρεπει να τσακισουμε τις ΣΑΠΙΛΕΣ που μας κυβερνησαν αλλα και αυτες που μας κυβερνουν !!!! Χρονια πολλα σε ολους τους απανταχου ΕΛΛΗΝΕΣ !!!! ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ !!!! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  36. Κάνε υπομονή Ηλία,το πρωθυπουργιλικι τοχεις στο τσεπακι σου.

  37. Μεσα πρεπει να μπουν ολοι οι σβαστικοφοροι. Ζητω η Ελλας

    1. Συμφωνώ.Δηλαδή τα αιώνια σκυλιά των SS,οι Μητσοτάκηδες,και τα κομμούνια,τα καλύτερα δουλικά των ναζί,μετά το σύμφωνο Μολότοφ-Ρίμπεντροπ.Ηλία Κασιδιάρη,συνέχισε να γλεντάς τους ανθέλληνες!

  38. Αρχηγε μας Ηλια σε περιμενουμε για να συνεχισουμε ολοι μαζι τον μεγαλο αγωνα για την ελευθερωση,για πολλοστι φορα,της πατριδας μας.

  39. Βλέπεις όλους αυτούς τους 300 προδότες της Βουλής που συνεργάστηκαν με τη δικαστική εξουσία να σε κλείσουν φυλακή και τέτοια μέρα ντρέπεσαι που είσαι Έλληνας και σε εκπροσωπούν πιόνια.

  40. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ, Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΄΄ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ΄΄ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΠΟΥ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 45 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ΄40, ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ……….
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ Α Δ Ι Κ Α ΚΑΙ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!

  41. Όλοι οι Έλληνες εδώ!! Δίπλα του!! Τ ακούτε ρε!!! Εδω όλοι!!! ✝️🇬🇷💙😢

  42. Μεγάλοι άντρες… λεβέντες… παλληκάρια που το λέει η καρδούλα τους και το όνομα τους θα μείνει χαραγμένο εν τέλει στην νεότερη ιστορία του τόπου είτε έτσι… είτε αλλιώς…
    Μικρές οι φυλακές… ανύπαρκτα τα σίδερα για να χαθείς μέσα Ηλία… είμαστε εδώ…θα περάσει κι αυτό…εσύ μόνο κράτα γερά… για μας θα είσαι πάντα ο δικός μας Ηλίας…ο Ηλίας της καρδιάς μας…ο Ηλίας της Ελλάδας….ας είσαι ευλογημένος… και θα είσαι… γιατί είσαι ξεχωριστός….!!!

  43. ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!
    ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΛΥΓΊΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΎΜΕ ΞΑΝΑ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΎΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!
    ΗΛΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!!

  44. Υπομονή Ηλια. Η δικαίωση δεν θα αργήσει. Θα καταρεύσουν υπό το βάρος των ανομημάτων τους και οι εκλογές είναι κοντά.
    Παρακολούθησε όμως την πονηριά τους:
    Όλοι τους σήμερα μιλάνε για τους αγώνες “του λαού” εναντίον του “φασισμού” και του “ναζισμού”. Πουθενά δεν ακούγονται οι λέξεις Ιταλοί ή Γερμανοί. Σύμφωνα με αυτούς το ΟΧΙ δεν το είπε ο Μεταξάς, αλλά “ο λαός” και δεν το είπε στους εισβολείς Ιταλούς, αλλά στους “φασίστες” γενικά και αόριστα. Οδηγούν έτσι τον άδολο ακροατή σε ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ των Ιταλών και των Γερμανών, και την ενοχοποίηση όλων όσων αυτοί θεωρούν “φασίστες”. Στην επόμενη παράγραφο αναφέρουν ότι φασίστες είναι όλοι όσοι δεν ψηφίζουν κόμματα του συνταγματικού τόξου και όλοι όσοι θεωρούνται πνευματικοί καθοδηγητές τους και εμπνευστές τους, μεταξύ των οποίων σημαντική θέση έχει ο Ιωάννης Μεταξάς. Ενώνοντας τις δύο παραγράφους, βγαίνει το συμπέρασμα ότι την 28η Οκτωβρίου 1940, ο “λαός” είπε το ΟΧΙ στον Ιωάνη Μεταξά και τους λοιπούς “φασίστες”, μεταξύ των οποίων σε παίρνει η κλάρα και εσένα και όλους όσους έχουν τις ίδιες εθνικές απόψεις.
    Όσοι φίλοι ακούσατε το μήνυμα του Ηλία και συμφωνείτε με τα λεγόμενά του καλείστε σε έγερση, επαγρύπνηση και αντίσταση, ώστε οι επόμενες εκλογές να μην είναι σαν τις πρηγούμενες. Κάποτε πρέπει να αφυπνησθούμε…..

  45. Οτι εγκλήματα έκαναν τα μεγάλα κόμματα εις βάρος του λαού σε Ελλάδα και Κύπρο κανείς δεν τιμωρήθηκε και βρέθηκε ενα κόμμα που λέει αλήθειες και βοηθά τους Ελληνες αδελφούς με διάφορους τρόπους το ονόμασαν τα κωπρόσκυλλα εγκληματική οργάνωση ?????

  46. Η τελευταία χώρα στον πλανήτη υποταγμένη στην κόκκινη πανούκλα

  47. Che fece . . . . il gran rifiuto
    Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
    που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι
    να πούνε.
    Φανερώνεται αμέσως όποιος το ’χει
    έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
    πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.

    Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
    όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
    εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

    ΗΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΧΙ
    ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΛΑΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ

  48. Δεν σε ψηφισα ποτε αλλα με συγκλονισες γιατι εισαι ο μονος που μιλαει για την 28η οταν οι υποτιθεμενοι δεξιοι ασπαστηκαν τις ιδεες των αριστερων εθνομηδενιστων και μιλανε για κεντρα …φιλοξενιας και δεν νοιαζονται που οι αλλοδαποι σφαζουν γεροντακια στα χανια. Κρατα γερα ηλια και θα δεις τι πανωλεθρια θα παθει το δηθεν συνταγματικο τοξο οταν ερθουν εκλογες. Τωρα ξυπνησαμε και ξερουμε οτι η θα νικησουμε η θα αφανιστουμε απο τους προδοτες. Και θα νικησουμε. Κρατα γερα ηλια.

Comments are closed.