“Το πο@τ@@@ριο η Τατιάνα τι μας λέει ότι δεν διαχωρίζει την θέση της… ” – Άγριο κράξιμο στην Στεφανίδου!

Κοινοποίηση:
stefanidou_apeilise_tiletheatis

Συγκλονισμένο παραμένει το Πανελλήνιο με την άγρια δολοφονία της 28χρονης στην Κέρκυρα από τον ίδιο της τον πατέρα, μετά από έναν καβγά που είχαν οι δύο τους καθώς εκείνος φαίνεται πώς δεν ενέκρινε την σχέση της με έναν Αφγανό.

 

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μόνο ειδεχθές έγκλημα που έχει σοκάρει την κοινή γνώμη προκαλώντας φρίκη και αποτροπιασμό.

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την υπόθεση του Κωστή Πολύζου που δολοφονήθηκε από την ίδια του την μητέρα, η οποία μάλιστα για αρκετό διάστημα έπαιζε θέατρο μέχρι να καταδικαστεί ισόβια για την δολοφονία του.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενήσει τέτοιου είδους υποθέσεις στην εκπομπή της και εγκλήματα που έχουν σοκάρει το Πανελλήνιο.

Όταν λοιπόν η παρουσιάστρια φιλοξένησε την μητέρα του, η οποία μιλώντας μέσα από την φυλακή έδωσε την δική της εκδοχή, δεν έλειψαν τα υβριστικά σχόλια!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει δεχτεί αρκετά αρνητικά σχόλια για τα πρόσωπα που έχει κατά καιρούς στην εκπομπή της, καθώς και τον τρόπο που παρουσιάζει ή σχολιάζει κάποιες υποθέσεις.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε:

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πάντα μα πάντα η τσούλα Στεφανίδου παίρνει το μέρος των λαθρομεταναστών και των πούστηδων.Έτσι είναι με τους πλούσιους.Υποστηρίζουν αυτούς που δεν θα έβαζαν ποτέ στο σπίτι τους.

  2. Την λατρευουμε την Σκατι μας.Ειναι το εθνικο πουταναριο .Η Ιερεια της ΝΤΠ

Comments are closed.