Το πλυντήριο της Coca Cola η χ@μο@ρα! Η Σταματίνα πιστεύει πως τα ωραία παιδιά δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα

Κοινοποίηση:
tsimtsili

Εδώ το καλό “πλυντήριο”! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ούτε λίγο ούτε πολύ μάς είπε ότι δεν φταίνε τα παιδιά των πλουσίων για τα όσα κατηγορούνται, αλλά η 24χρονη που πήγε στο δωμάτιο. Τόσο καλά ξέρει να ξεπλένει η σύζυγος του δικηγόρου Θέμη Σοφού, η οποία στην εκπομπη της σχολιάζοντας το θέμα είπε πως οι βιασμοί δεν θα έπρεπε να αφορούν “ωραία παιδιά” αφού αυτά “δεν έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της”.

“Δύο τρία ωραία παιδιά που να σου πω και κάτι δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά αν ισχύουν όλα αυτά, δεν τα προσυπογράφω γιατί περιμένουμε τη δικαστική και αστυνομική έρευνα… που δεν θα έπρεπε να έχουν ανάγκη να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της. Συγγνώμη δηλαδή” είπε.

Μάλιστα, από το πάνελ της εκπομπής ακούστηκε ότι “τα παιδιά αυτά είναι θύματα της εμπορευματοποίησης της κοινωνικής μας ζωής”. Οι φερόμενοι δηλαδή ως θύτες, έγιναν θύματα, και το θύμα έγινε θύμα εκατό φορές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

38 Σχόλια

  1. μωρή κάρυα.. αυτά τα παιδιά είναι ανίκανα! χρειάζονται ναρκωμένη κοπέλα και βιαγκρα για να μαμησουν!

  2. ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΡΕ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ?ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΚΑΣ.ΟΜΟΡΦΟΣΟΓΟ ΜΕΣΑ-ΕΞΩ.

  3. Και ποιος σου λεει Κα Τσιμτσιλη οτι η εξωτερικη ομορφια δεν μπορει να συνδυαζεται ΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΥΧΛΑ??

  4. Και που να ήξερε ότι ένα 90% απο τους φρουτομπεμπηδες και τους καλά V.I.P ειναι αβγαλτα και μονον επι πληρωμης τους καθονται και για αυτό αλλωστε το κερατο απο τις γυναικες τους παει συννεφο

  5. Για το me too ήταν πρώτες όλες οι πρωινάδες τώρα που θα τα βάλουν με την πλουτοκρατια το βουλώνουν ουστ !!!!!

  6. σσσσ. μη μιλατε για την τσιμτσιλη ειναι CELEBRITY .τουνη ειναι influencer!!!!!!!!!!!!! γελαστε εσεις επειδη εγω απαξιω!!

  7. Δηλαδή όποιος δεν είναι ελκυστικός ναρκώνει κοπέλες και τις βιάζει με λίγα λόγια;;;Τι άλλο θα ακούσουμε.

  8. Ξερει απο τον εαυτο της …Δεν μπορει να μην πλακωθει απο καθε ομορφο αντρακλα που συναντα
    Δεν εχει αντιστασεις φαινεται αυτο το γυναιο…

  9. Τσιμτσιλή, πες αλεύρι. Ο Σατσίδης σε γυρεύει!
    Σύντομα

  10. Καθάρματα…Αισχος…ελεεινοι και τρισαθλιοι!

  11. Αυτό το Λάχανο ρε παιδιά είπε άμα κατάλαβα καλά ότι φταίει η εμπορευματοποιημενη κοινωνία μας ….αλλά δεν φταινε αυτοί φταίει αυτός που έχει το κανάλι ( αλλά και αυτός τόσο μυαλό έχει)…Γιατί εγώ θα τους είχα πετάξει έξω με τις κλωστές…οξω…οξω αλήτες.

  12. Απορώ, ποιοι παρακολουθούν κάτι τέτοιες ηλιθιες!!!????

  13. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΣΡ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ???

  14. Δλδ μόνο οι άσχημοι και πτωχοί ειναι ανωμαλάρες ε; Και αν τωρα ενας ζάμπλουτος πανέμορφος ζήταγε σεξ απο μια κοπέλα θα έΠρεπε να του κάτσει μόνο κ μόνο επειδη ειναι αυτός που ειναι..ξεφτιλισμένα κανάλια,ξεφτιλισμένες τηλεπερσόνες..απορώ ποιος σας παρακολουθεί.

  15. Τάδε έφη η Τσιμ η π@ρτουζι@ρ@ !!! Τα ξέχασε τα δικά της !! Τώρα βέβαια είναι κυρία !!!

  16. Οταν εβγαζε τον “βυζο” εξω για να βρει κανα λεφτα να την παντρευτει…θυμομαστε καποιοι πως εβγαινε στην εκπομπη του Δρυμουση…!
    Με κατι ντεκολτε μεχρι τον αφαλο!
    Αμ δεν ειναι ολες οι κοπελες σαν και σενα κουκλα μου…!

    1. Χαχαχα που το θυμηθηκες ρε; Στο μοναδικο ΑΛΤΕΡ ξεκινησε την καριερα της; Και μετα εγινε κυρια δικηγορινα;

  17. Εντω μεταξυ τα καναλια των νταβατζηδων γαργαρα το θεμα…..ειναι βλεπεις και οι διαφημισεις απο τον πολυεθνικο κολοσσο

  18. Η Σταματίνα που έγινε γνωστή από πολύ πρωινή εκπομπή με τα βυζάκια φόρα μόστρα. Θυμάμαι κάποτε που ήταν καλεσμένη στο ΌΛΑ του μακαρίτη του Θέμου και της το είχε πει κατάμουτρα. Σηκώνομαι πολύ πρωί γιατί αν δεν δω τα στηθάκια σου, δεν ανοίγουν τα μάτια μου με τίποτα. Πώς αλλιώς γίνονται οι καριέρες στην τηλεόραση;;;;; Βυζάκια έξω λοιπόν που λέει και μια παλιά τραγουδιστική επιτυχία.

  19. Ρε πρωϊνο νουμερο, μηπως σου θυμιζει κατι η υποθεση της Θεσσαλονικης για κατι ωραια παιδια οπως λες??? δηλαδη οποια κοπελα βρισκει στο δρομο ωραιο παιδι τα …..ανοιγει και ….τελειωσαμε αυτα λες και στο περιβαλον σου και στα τηλεσκουπιδια που δυστυχως….παρουσιαζεις !!!!!!!

  20. Στο καναλι της πλαστικιας δουλευει της κακης θελησεως, unesko και οτι αλλη μ@λ@κι@ εχουν ευφευρει για να τα αρπαζουν ολοι οι ψευτοΕΛΙΤ .και κατι ακομα δεν εχουν μια δικα μας ειναι ολα οτι εχουν και τα χρεωνουν σε εμας μεσω των ψευτοδανειων τους.

  21. Φταις κι εσύ ρε Χίε που βγάζει το κάθε Τσιμτσ0υλί ως είδηση και του δίνεις αξία.

    1. Του του Νι ,Του του Νι ,Του του Νι….Μαρί πόζα ,Μαρί πόζα, Μαρί πόζα…
      Τι θα παραγγείλετε ;
      Ένα Σαλόμ Σαλέπι Σαλονικιοτικο ζεστο με Κόκα κόλα. Παρακαλώ!

  22. Αχ Σταματινα αχ μαμοθρεφτη Κατινα αει μανα μ στη κουζινα να πλυνεις κανα πιατο! Τωρα ποιος σ εκανε τηλεπερσονα…. το ανεγκεφαλο τηλεοπτικο κοινο των πρωιναδικων της πλακας… δεν ξερω!

  23. Ωραία παιδιά, οι λεβέντηδες μόνο κατ’όνομα;; Σαν τουρκόγυφτοι με σινιέ ρούχα είναι οι πορδές του κόκκορα.

  24. ΕΑΝ Η ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΩΠΟ…ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ…ΟΥΣΤ ΤΣΟΚΑΡΟ…

  25. Δηλαδη και αυτη ετσι εκανε? Οπου εβλεπε ωραιο πλουσιοπαιδο του καθοτανε?

  26. Ανεγκεφαλο βλητο, που το παίζει και κα δικηγόρου. Άι μαρί από δω

  27. Μαρί κ@ργια τι είναι αυτά που λες?Τρεις κομπλεξικοί λεφτάδες είναι που νομίζουν ότι επειδή έχουν χρήμα μπορούν να κάνουν κ να φέρονται όπως γουστάρουν. Ντροπή σου.

  28. ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ

  29. Αυτη ενεκαθεν εκανε παρεα με ολη την σαπια ελιτ και τους ξεπλενει συστηματικα και με καθε τροπο ! Πληντυριο ειναι των δεξιων και των πασοκων !

  30. Η τσιμτσιλή ανήκει στην κατηγορία έκανε η μύγα κώλο και είπε να χέσει τον κόσμο όλο
    Ουστ τηλεβρωμιάρα

  31. Δεν ξέρω αν έχει κοριτσάκι η συγκεκριμένη “τηλεπερσόνα”, αλλά αν έχει… τί θα πει αν τύχει το ίδιο στο κορίτσι της στο μέλλον;; είσαι απλά για λυπηση κυρά μου… (αν “αυτοί” είναι “ίσως” φίλοι σου και τους “ξεπλένεις”…)

  32. κύριε πρόεδρε έχω ζήτηση, ας κλείσει εδώ η συζήτηση. Μου πρότεινε να τη βιάσω… Μόνο στο Ελλαδιστάν

Comments are closed.