Το πιο ψηλό μοντέλο στον κόσμο δεν μπορεί να βρει εραστή!!!

Κοινοποίηση:
ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ

Η Ρωσίδα Ekaterina Lisina μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως «Η γυναίκα με τα μακρύτερα πόδια στον κόσμο» με τα πόδια της μήκους 130 εκατοστών.
Είχε μια τόσο επιτυχημένη μπασκετική ζωή που κέρδισε το χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο το 2008. Το πανέμορφο μοντέλο, που ξεκίνησε το μόντελινγκ αφού παράτησε τον αθλητισμό, έγινε «το πιο ψηλό μοντέλο στον κόσμο» με τα 206 εκατοστά ύψος της.

Το όμορφο μοντέλο, που μετακόμισε στις ΗΠΑ, ήταν καλεσμένη στο πρόγραμμα podcast «Private Conversations» του πρώην πορνοσταρ Αλέξις Τέξας. Στο πρόγραμμα, η Lisina είπε ότι δεν μπορούσε να βρει εραστή λόγω του ύψους της.

ΜΟΝΤΕΛΟ

Εξηγώντας ότι το να είναι ακόμα πιο ψηλή από τον πιο ψηλό άντρα δυσκολεύει τη σχέση, η Lisina δήλωσε ότι δεν θέλει να βγαίνει με άντρες που είναι πιο κοντοί από αυτήν.

Το μοντέλο παραδέχεται επίσης ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση από τη διαφορά ύψους.

“Το μέγεθος δεν πρέπει να έχει σημασία σε μια σχέση. Άρα δεν πρέπει να είναι το πιο σημαντικό πράγμα.” λέει η Lisina, απαριθμώντας τις ιδιότητες που αναζητά σε έναν άντρα ως εξής: “Ο πατέρας πρέπει οπωσδήποτε να με εκτιμά. Πρέπει να με φροντίζει, να δίνει οικονομική υποστήριξη αν μπορεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να έχεις καλή χημεία και να έχουν μια πνευματική σύνδεση».

ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ 3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ενα τσολιά ρε παιδιά……ένα τσολιά!
    Γιατί ως γνωστόν είναι βαριά η ………του τσολιά!!!

    1. Μπα ο Αλέξις Τέξακο καλύτερος είναι για σένα ΒΟΘΡΕ.

  2. Μια χαρά μπορεί να βρει χιλιάδες εραστές, χορηγό ψάχνει….

    1. Το πιο σημαντικό: ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥΛΕ.

Comments are closed.