Το παιχνίδι είχε σχεδιαστεί χρόνια πριν! Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: “Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί με Τουρκία και θα αφήσουμε το Δικαστήριο να χαράξει τη γραμμή”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Γιατι τους βριζετε? Εσεις τους ψηφιζετε ξανα και ξανα. Οποτε σκασμος.

  2. Είναι αυτός που κυκλοφορούσε με το κουταλι στην τσέπη στην κατοχή για να τρώει σε τρία διαφορετικά συσιτια ????

  3. ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΟΙ

  4. XAAAXAXA ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1934 ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 1,5 ΔΙΣ ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ……. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ !!!!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΥΦΑΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ…. ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΦΑΛΟΚΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ……

  5. ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΓΕΝΟΙΑΚΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΧΑΦΙΕΔΕΣ,ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ,ΨΟΓΟΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

  6. Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό έκανε αυτό που ζητούσε τόσα χρόνια η ΝΔ μέσω της Ντόρας;;;; Δηλαδή όνομα για τα Σκόπια που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία και γεωγραφικό προσδιορισμό! Αυτό έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, έφερε το “Βόρεια Μακεδονία” και άφησε κάποιες πολύ αχνές θέσεις περί των ιστορικών θεμάτων μη ξεκαθαρίζοντας ακριβώς τι ανήκει στην ιστορία του ενός και του άλλου μέρους. Έτσι δίνει το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να συνεχίζουν να σφετερίζονται κομμάτι της ιστορίας της πατρίδας μας, απλά με κάποιον έλεγχο. Έτσι για να ξέρουμε, μετά τον θάνατο του Ιωάννη Μεταξά, η Ελλάδα δεν είχε ούτε μια στιγμή έναν πατριώτη Έλληνα πρωθυπουργό, ούτε η Χούντα ήταν αυτόνομη αλλά είχε την επιρροή των ΗΠΑ και ο Ιωαννίδης που είναι υπαίτιος και για την Κύπρο δεν ήταν καν Έλληνας στην καταγωγή αλλά Ρωμανιότης Εβραίος (δηλαδή ελληνόφωνος Εβραίος της περιοχής των Ιωαννίνων)! Δεν υπάρχει Δεξιά και Αριστερά στην Ελλάδα, υπάρχει το σύστημα που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Δύσης και αυτά έρχονται πολλές φορές αντιμέτωπα με τα Ελληνικά συμφέροντα. Τώρα ας περιμένουμε το Δικαστήριο της Χάγης να μοιράσει το Αιγαίο και να δώσει και μεγάλο κομμάτι της ΑΟΖ της Κύπρου και της Ελλάδας στην Μεσόγειο.

  7. ….μην βαζετε συνεχως μογγολους εδω…..δεν αντεχουμε ουτε να τους βλεπουμε τους ασιατες πτυχιουχους…..

  8. Ανάθεμα την ώρα και την στιγμή που βρέθηκες στην πολιτική γκαντέμη, δοσύλογε, γερμανόφιλε ΚΕΡΑΤΑ. κατέστρεψες την Ελλάδα.

  9. Να σου πω και τη συνέχεια;
    Μετά η Τουρκία θα γίνει μέλος της Ε.Ε. ,θα έρχονται εδώ πέρα οι τουρκοι για τουρισμό και θα πίνουν χαλαρά φραπεδιά δίπλα δίπλα με τους Έλληνες στον καφενέ.
    Όταν ψηφίζει ο κόσμος ανθρώπους της ΝΤΠ για να βολεύεται αυτός και τα παιδιά του τι περιμένεις.

  10. Μιλάει ό σκατοψύχης ο συνεργάτης τών Γερμανών στήν Κατοχή,γιά τήν Ελληνική υφαλοκρηπίδα σάν νά μιλάει γιά τήν βρακοζώνα τής Μαρίκας.Βρωμόσκυλα Μητσοταίοι.
    Γιάννης Λάκων

  11. Μακάρι να τα κάνουν κ χειρότερα τα λες κ σε καταλοιδορουν σαν βλαμμένο, ψεκασμενο, περιθώρια κι κλπ

    Αυτοί είστε οι πολλοί, αυτό αξίζετε, προσεχώς θα πουλάτε τα παιδάκια σας ανταλλακτικά για το χρέος που σας δημιούργησαν κ φροντίζουν ευλαβικά συνεχώς να μεγαλώνει

  12. Οικογενεια μιζοτάκη ή δρακουμέλ;

  13. Σαν να ελεγε παραμυθακι στα καλα παιδακια ο τεως. Καλα οταν τα ελεγε, γιατι κανεις δεν μιλησε? Που ηταν οι εκλεγμενοι αρχηγοι του Πασοκ, του Συριζα η οποιο αλλο ονομα ειχε, του ΚΚΕ και λοιπων “δημοκρατικων” (!!!) δυναμεων?

  14. Χρονια πολλα και του χρονου και καλη χρονια…………………. ολα σεταρισμενα και κανονισμενα μονο τα ελλεινικα διποδα θα το μαθουν αργοτερα….. πως λεμε ο κερατας το μαθαινει τελευταιος…………… ολα καλα χρονια πολλα.

Comments are closed.