Το πήρε όλο το σόι στα Χανιά να ξεκοιλιαστούν στο φαί! Στο νησί και η νύφη της Ντόρας που μας δείχνει με καμάρι το πόσο ωραία περνάει (pic)

Κοινοποίηση:
kosioni

Δεν θα μπορούσε να μην μαζευτεί όλη η “Αγία Οικογένεια” στα Χανιά για να γιορτάσουν το Πάσχα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την οικογένειά του, αλλά και τα ανίψια του και όλους τους παρατρεχάμενους για να γιορτάσουν την Ανάσταση του Χριστού και να…ξεσκιστούν στο φαί.

Τι κι αν ο κόσμος πεινάει; Τι κι αν η ακρίβεια που επέβαλλε ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του οδηγεί σε δύσκολες εποχές τους Έλληνες. Ο Κούλης και η οικογένεια δεν καταλαβαίνει τίποτα. Μας το δείχνει και με καμάρι και η… νύφη. Πού “έχωσε” τους συναδέλφους της Πασχαλιάτικα στα δελτία και αυτή καμαρώνει απο τη βιλάρα στα Χανιά.κέψεις.

«Το Πάσχα είναι η γιορτή της ζωής! Να τη ζούμε, να τη γιορτάζουμε, να την χορταίνουμε, να είμαστε ευγνώμονες για το μοναδικό αυτό δώρο, για την ομορφιά γύρω μας και για την αγάπη που δίνουμε και παίρνουμε» σημειώνει χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

sia

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Πως δεν έφαγε και το σπουργίτι….

  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ

  3. Τά παρείσακτα οί Μητσοτέικες μεταλλαγμένες βδέλλες ζούνε παρασιτικά είς βάρος τού ελληνικού λαού γύρω στα 80 μέ 90 χρόνια καί δέν χορταίνουν μέ τίποτα.Πρέπει νά εξοστρακίσουμε τό καταραμένο σόι γιά τήν σωτηρία τής πατρίδας μας.
    Γιάννης Λάκων

  4. Αυτά μόνο έδώ συμβαίνουν να είναι μια ελεεινή οικογένεια σε όλα τα κυβερνητικά και μιντιακά πόστα. Πρωθυπουργός, η αδερφή βουλευτής και πρώην δήμαρχος Αθηναίων ο ανηψιός δήμαρχος Αθηναίων η ανηψιά στις είδήσεις ως στήριγμα της κωλόφαρας και το υπόλοιπο σόι σε κυβερνητικές θέσεις και μκο. Για να είναι αυτοί σε αυτές τις θέσεις κάποιος τους έδωσε εξουσία. Σε αυτό φταίει μόνο ο ελληνικός λαός. Και αν δεν ξυπνήσει και περιμένει σαν το χάπατο να του δώσει κατι τις πριν τις εκλογές δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Τα ρουσφέτια και ο παρτακισμός μας κατέστρεψαν. Μας κοροιδεύουν κατάμουτρα κάνοντας ζωάρα και εμείς τους ανεχόμαστε. Αλλάξτε μυαλά .Υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εκτός από τα κωλόσογα που μας κυβερνάνε 50 χρόνια. ΕΛΕΟΣ

    1. Το πιο σωστό σχόλιο πραγματικά! Εύγε άνθρωπε μου! Σαν και σένα όμως είναι λίγοι, σε αυτή τη χώρα των ραγιάδων και των χανουμισσών!!!

  5. τα δισ ευρω …ΚΛΕΜΜΕΝΑ της οικογενειας δεκαδες χρονια τωρα …
    καποια στιγμη θα ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ απο την ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ …γιατι ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ….
    αυτο ισχυει και για σενα παλιοτομαρο κοσιωνενα ….

  6. ΜΕ ΠΛΗΡΟΜΕΝΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ

  7. ΚΑΡΓΙ@ΛΑ μεγαλη με Κ Κεφαλαιο ΠΟΥΣΤ@Α ψυχη και σωμα … σκατοφατσα ναζι ουστ σκουλικι

  8. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΔΕΣ ΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΔΕΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΣΕΣ ΝΤΟΥΖΙΝΕΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ

  9. Νησί που έβγαζε επί χρόνια τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, κατασπάραξαν κάθε αγροτική επιδότηση, την έκαναν ξενοδοχεία και κοτέτσια για νοίκιασμα, τάχα βεντέτες, δολοφονίες με καρτέρια, υπουλία και πισώπλατα κτυπήματα, νησί που φυσιολογικός άνθρωπος δεν πρέπει ποτέ να πατήσει, πάντα γλείφουν την εξουσία και τους εκπροσώπους της, ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ

  10. Αυτην αν την δεις το πρωι που ξυπναει, παιζει να γινεις λουγκρα απο το σοκ που θα παθεις

  11. Κοιτάξτε φάτσα το κουρεμένο σαν λεσβία γίδι. Πιάνει στο στόμα της το Άγιο Πάσχα η σιχαμένη.

  12. Σβήσε το χωριό από τον χάρτη Βλαδίμηρε…..ευκαιρία είναι τώρα.

  13. Ολοι οι Χανιώτες γιορτάζουν με τη οικογενεια Μητσοτακη γιατί τους είναι πολύ αγαπητή.
    Όποιος έχει πρόβλημα ξύδι.

    1. Γαμιεστε όλοι οι Χανιώτες τότε κωλογλειφτρακια θα πληρώσετε όλοι όταν έρθει η ωρα

    2. Τα Χανιά πρέπει να εξαφανιστούν από το χάρτη.
      Έχουν βγάλει δεκάδες Εβραίους ανθέλληνες προδότες.

  14. Η ρουφιανογεννα κρητη υποδεχεται τα εβραιοτουρκοσπορια της…

  15. Ουστ! Σιχαμα! Θα μας μιλήσεις και για το Άγιο Πάσχα! Σπρώξε λίγο ακόμα τις βρωμοδουλειες της Κούλας και την εμβολιολαγνια σου σιχαμα!

Comments are closed.