Το ομολογούν από μόνοι τους! Δημοσιογράφος συστημικού μέσου: «Οι ανεμβολίαστοι έχουν πιο ήπια συμπτώματα από τους εμβολιασμένους»

Κοινοποίηση:
ΜΕΘ

Νέο «λάθος» έγινε σε ζωντανή μετάδοση από δημοσιογράφο, η οποία είπε ότι οι ανεμβολίαστοι έχουν ήπια συμπτώματα, κάτι που οδήγησε στην παρέμβαση του Νίκου Ευαγγελάτου για να την διορθώσει.
«Οι γιατροί βλέπουν καθημερινά την διαφορά ανάμεσα στους εμβολιασμένους και στους ανεμβολίαστους.

Οι ανεμβολίαστοι έχουν ήπια συμπτώματα και όσοι έχουν περισσότερα προβλήματα υγείας τα αντιμετωπίζουν αρκετά καλά».

Ο τηλεπαρουσιαστής έσπευσε να καλύψει το «λάθος» της συναδέλφου του λέγοντας:

«Οι ανεμβολίαστοι είναι αυτοί που είναι οι ευάλωτοι».

Να σημειώσουμε ότι είναι το τρίτο «λάθος» που κάνει ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός, καθώς προσφάτως είχε αναφερθεί σε καρτέλα ότι «το 93,7% όσων νοσηλεύονται σε ΜΕΘ στο ΑΧΕΠΑ είναι εμβολιασμένοι», ενώ πριν από αυτό μια δημοσιογράφος είχε πει ότι το 60-70% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης είναι εμβολιασμένοι.

Έγινε ξανά κάποιο λάθος; Ή κάτι μας κρύβουν;

Δείτε όσα είπε:

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ανεμβολίαστη χωρίς δόσεις, με μία δόση και με δύο δόσεις πριν την τρίτη. Μετά έξι μήνες τιιιιιι; είναι κοινώς παραδεκτό, το ένα ψέμα φέρνει το άλλο, αλλά κάποια στιγμή δεν μαζεύονται και η αλήθεια αποκαλύπτεται. Και τότε αλίμονο σας. Ο λαός δεν ξεχνάει πια, το διαδίκτυο καταγράφει τα πάντα. Θα θυμόμαστε πάντα κύριοι τι λέγατε, ότι επικοινωνιακά τρικ και να σκαρφιστήτε για να την κάνετε λάου. Θα θυμίζουμε πάντα τα ψέματα σας και θα καταδικαστείτε στην αφάνεια, στην αδιαφορία, στο φτύσιμο, στην απαξίωση, στην ατίμωση και φυσικά στην ισόβια φυλάκιση. Ο καιρός γαρ εγγύς!

  2. Βάζουν τους ανεμβολίαστους στην ίδια κατηγορία με τους μερικώς εμβολιασμένους. Αυτό είναι τελείως λάθος. Πρέπει να διαχωρίσουν τις κατηγορίες για να καταλάβουμε καλύτερα τι συμβαίνει. Αλλά τους συμφέρει; Δεν μου φαίνεται. Ο Κατσανέβας επί ένα έτος δεν είχε κανένα πρόβλημα από τον κορωνοϊό. Με το που έκανε το εμβόλιο πέθανε σε μια εβδομάδα, από COVID λένε. Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν με COVID και όχι από. Προσμετρήθηκε στους ανεμβολίαστους.Και με τη φαρμακοεπαγρύπνηση δεν ασχολούνται καθόλου.

Comments are closed.