Το ξέσπασμα του Τάσου Δούση για τον ελληνικό τουρισμό: Είμαστε ένα βήμα πριν το γκρεμό…

Κοινοποίηση:
Screenshot_1-7

Ο εκδότης και παρουσιαστής της ταξιδιωτικής εκπομπής «Εικόνες» στο OPEN κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην επίμαχη ανάρτηση, στην οποία αναφέρει αναλυτικά:

«Ο τουρισμός είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό. Εγώ θα τα γράψω και όποιος θέλει ας τα ακούσει!

Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Μύκονος και Σαντορίνη «τρέχουν» με -50%. Για όσους βιαστούν να πανηγυρίσουν και να πουν “καλά να πάθουν”, να ενημερώσω ότι σε αυτά τα νησιά υπάρχουν εξαιρετικοί επαγγελματίες και δουλεύουν χιλιάδες απλοί εργαζόμενοι με σεζόν.

 Να πω επίσης πως αυτό το κύμα No Mykonos εύκολα θα γίνει No Greece, αν δεν προσέξουμε. Η Ελλάδα πρέπει να προστατέψει την πηγή εθνικού πλούτου που είναι ο τουρισμός.

Πρέπει να βάλει φρένο στην αυθαιρεσία (ό,τι βλέπαμε στη Μύκονο, τα χειρότερα συμβαίνουν στην Ίο), πρέπει να βάλει φρένο στις πρακτικές αλητείας και αισχροκέρδειας (αυτά τα «χρυσά» καλαμαράκια στη Μύκονο τα πληρώνουμε 4 χρόνια), πρέπει να σταματήσει τη μαφία που κάνει κουμάντο σε Μύκονο, Σαντορίνη και τώρα στην Αθήνα!

Επώνυμοι, που μας αγάπησαν, τώρα μας μισούν και μας βρίζουν, γιατί απλά τους κλέψαμε στον λογαριασμό ή μπουκάραμε στη βίλα τους. Π.χ. Gigi Hadid και το Tweet που έγραψε “ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” το είδαν εκατομμύρια! Πρέπει όλοι να περιφρουρήσουμε το προϊόν, πριν να είναι αργά.

Θα είναι αργά για δάκρυα, όταν οι τουρίστες μάς ρίξουν κόκκινη κάρτα!».

Η ανάρτηση του Τάσου Δούση:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ΤΑΣΟ ΜΟΥ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΔΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΣ ΤΑΜΑΛΑ ………..ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ………ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΛΗ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ Ο ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΚΕΤΟ…… ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΝΑ ΤΣΙΠΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΘΗΝΙΑΡΙΚΟ ΚΡΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΠΙΟΥΝ ΣΤΟ RBMB ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ…ΤΩΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΝΗΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΗΡΙΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΙΒΙΩΣΕΙΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΝΟΜΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

  2. Και τι ακριβώς χάνουμε οι Έλληνες; Εκτός από τα λαμόγια τους επιχειρηματίες μαφιόζους του τουρισμού, που μια ζωή κλέβουν και τους τουρίστες και τους ντόπιους. Οι άλλοι τι χάνουμε; Ρε να καεί ο τουρισμός, να ισοπεδωθεί, να μη ξαναπατήσει κανένας ξένος στην Ελλάδα ποτέ. Και η Ελλάδα να ξανα-ανοίξει φουγάρα, εργοστάσια, βιοτεχνίες, παραγωγή, όπως την εποχή της Χούντας. Ο τουρισμός είναι μόνο για μπανανίες, ειδικά το είδος του τουρισμού της πρέζας και της βίζιτας και των ΛΟΑΤΚΙ που πηγαίνει σε Μύκονο και Σαντορίνη….

  3. Εν τω μεταξυ αυτος ειναι ο πιο μεγαλος τρακαδορος γιατι οπου παει τους παραμυθιαζει οτι ντε και καλα θα σας διαφημισω και του φερνουν 100 πιατα για να δειξουν την πραματεια τους….
    Ουτε για παγωτο δεν δινει λεφτα ολα τζαμπα λογω σπονσορα…
    Αμ ετσι το ξερω κι εγω τασουλινο μου.
    Παντως εχει και τα πιο ωραια μουν@κια ο κολοφαρδος στις εκπομπες του αλλα που να τολμησει να κανει κατι αφού καμεραμαν ειναι η γυναικα του παντα οπου παει

  4. Άσε μας ρε μαλάκα με όλους τους βρωμιάρηδες που μολύνουν τη γη μας. Κατάντια να εξαρτιόμαστε από τον βρωμοτουρισμό. Έκλεισαν όλες οι παραγωγικές μονάδες και ανοίγουν μόνο ξενοδοχεία, τυροπιτάδικα και καφετέρειες. Μια τόσο πλούσια χώρα όπως την Ελλάδα την κατάντησαν επαίτη της Ευρώπης.

  5. Ωρε δαυτος ανακαλυψε την Αμερικη! Καραλαμογιο η Πατριδα ειχε τα παντα, απλα της τα κλεψανε! Καναμε “βαρια” βιομηχανια το τουρισμο και τιποτα αλλο! Ντροπη!

  6. Σου έδιναν επιδοτήσεις για να βουλιάξεις τις ψαρόβαρκες , έχουμε υπογράψει τις ποσοστώσεις και ότι περισσεύει από τις παραγωγές πρέπει να θάβεται στο χώμα ,δήλωνες ψεύτικες βαμβακοκαλλιέργειες για να πάρεις τα πακέτα και τα ακούμπαγες στα μπούτια της Σβετλάνας της αοιδού , όταν μέτρησαν οι ξένοι πόσα κτήματα δηλώθηκαν με βαμβακοκαλλιέργειες αφού είχαν δώσει τις επιδοτήσεις είδαν ότι το μέγεθος των κτημάτων που δηλώθηκαν κάλυπτε μια έκταση όσο όλη η Γαλλία. ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΛΕ. Χτύπησαν με μαεστρία κάθε ένα κλάδο ξεχωριστά τα χρόνια του μνημονίου , φρόντισαν να βάλουν διασπαστικούς μηχανισμούς μέσα στη κοινωνία για να υπάρχει μίσος ταξικό και κόντρα , σου διέλυσαν την γεωργική παραγωγή , την μεταποίηση. ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ . Σε άφησαν με μόνα έσοδα από τουρισμό και ναυτιλία. Με τον covid είδατε τι έγινε. Τώρα βλέπετε τι γίνεται.Περιμένετε σε λίγο που το AI(Artificial intelligence) θα αντικαταστήσει και τους εργαζόμενους σε πληθώρα εργασιών , με το κόστος πλέον της διαβίωσης να είναι ( κατά λάθος ) υψηλό. Λέω κατά λάθος γιατί κατά λάθος μπήκε το 100% της ΔΕΗ στο χρηματιστήριο ενέργειας. Πόλεμος με Ουκρανία ότι και καλά θα πληγεί από τα μέτρα η Ρωσία .Την Ευρώπη βλέπω με πρόβλημα όχι μόνο οικονομικό αλλά και ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΟ. Τι έγινε ρε μάγκες που μας πάτε. Δικό σας………

  7. Ο τουρισμός είναι πηγή εσόδων για κάθε χώρα.
    Ο κύριος αυτός μιλάει σωστά κ θέτει μερικά από τα πραγματικά προβλήματα.
    Ας σταματήσουμε να είμαστε μηδενιστές κ καταστροφική
    Χρειάζεται αλλαγή φιλοσοφίας από όλους τους παράγοντες

    1. Δηλαδη οι φωτοδοτες της υφηλιου να παυσουν να ειναι φωτοδοτες;;;;

  8. λεσι δουση σφιξε ενα τρομπονι και ρουφα το μεχρι να ματωσει Ο ελληνας για να παει διακοπες στα μερη που αραζει η σουφρα σου πρεπει να δωσει τα νεφρα του και να χρωσταει ακομη

  9. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΟΣ. ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΜΕ ΤΑΠΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ

  10. Εμεις στα νησιά τουλάχιστον οι γηγενείς και χωρίς τουρίστες μπορούμε να ζήσουμε όπως μεγάλωσαν τόσες γενιές γιατί δεν είμαστε κοπρίτες, δυστυχώς οι περισσότεροι εργαζόμενοι στον τουρισμό δεν έρχονται στην πραγματικότητα να εργαστούν αλλά για τσάμπα διακοπές, παρέχοντάς τους διαμονή, φαγητό και τους παχουλούς μισθούς, να δούμε που θα τους βρίσκουν τότε και όταν εισπράξουν 2 με 3 μισθούς όλα στην τσέπη καθαρά εφόσον δεν ξοδεύουν και τίποτα εξαφανίζονται και μάλιστα συμβαίνει περισσότερο με τους Ελληνες εργαζόμενους και πάνε για επιδοματάκια, κατηγορώντας πάντα τους εργοδότες.
    Όλοι είναι βολεμένοι με τα επιδοματάκια και φυσικά δηλώνουν άνεργοι όταν μάλιστα στην χώρα μας έχουμε περισσότερους απο 2.5 εκατ αλλοδαπούς, να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν όσοι έχουν ανάγκη και σε δύο δουλειές και όχι να ζητάνε ελεημοσύνη.

  11. Καιρος να ασχοληθουμε με πρωτογενη παραγωγη και να παραξουμε ολα αυτα που ο ευλογημενος μας τοπος μπορει !!Ο τουρισμος λογω πολλων και διαφορων λογων, αρκετοι αναφερονται συχνα στο θεμα ,π.χ. υποδομες,σερβις ,τιμες , επαγγελματιες δηθεν στον χωρο ,μισθοι και αλλα πολλα , εχει τελειωσει αλλα δεν το εχουμε καταλαβει!!Ολα πια ειναι στον αυτοματο πιλοτο και βεβαια καποια στιγμη θα το κατανοησουμε καλα !!!

  12. Δεν μας χ@ζεις ρε κι εσύ. Τσάμπα διακοπές κάνεις. Άι από δω..

  13. Γιιατι μιλαει κι ο δουσης τώρα?
    Παντα στις εκπομπες του μας παρουσιαζει τα πιο ακριβα ξενοδοχεία και τα πιο ακριβα φαγητα.
    Και να μην ανχωνεται και τοσο πολυ αφου ολα τα ξενοδοχεια ειναι με πακετα απο γερμανικες εταιριες κ.α. αρα ποιος τα κονομαει πάλι;
    Δλδ τι θα χασει παραπανω ο ελληνας;
    Οταν για να παει 1 βδομαδα 4μελης οικογενεια του στουχιζει πανω απο 3000?

  14. Να καούν όλα. Η ανωμαλία κάθε καλοκαίρι στα νησιά είναι ύβρις προς τον άγιο τούτο τόπο.
    Να μην μείνει τίποτα όρθιο από τουρισμό. Να επιστρέψουμε πίσω 40 χρόνια.

  15. Καλυτερα …..Να τελειωνουμε με αυτες τις κωλοδουλειες. Υπαρχει και η παραγωγη αγαπητοι μου.

  16. κατι θα ξερει
    ειναι σκληρα εργαζομενος στο χωρο του τουρισμου

  17. Το Νησί του ανέμου, της ακρίβειας, των ληστειών, των βίζιτων κτλ….
    Καταστρέφει τον τουρισμό στην Ελλάδα…..

  18. Δίκιο έχει.Ο τουρισμός μας τελειώνει λόγω 1.ακρίβειας 2.εγκληματικότητας.Θα ρθει εδώ η Ευρωπαία να την κλέβουν στα μαγαζιά και να την βιάζουν τα λαθροπάκι;Και όλα τα αχριστερά κόμματα να κάνουν πορείες αντιρατσισμού;Καλά κρασιά.Καληνύχτα Ελλάδα,σε τελειώσαν αυτοί που τους φίλαγες το χέρι,ραγιά

  19. ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Comments are closed.