Το ξέσπασμα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου μετά τις καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών – σκηνοθετών

Κοινοποίηση:
1111

Τη δική της τοποθέτηση έκανε μέσω των social media η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μετά τη… χιονοστιβάδα καταγγελιών για ηθοποιούς.

Η όμορφη ηθοποιός όμως δεν αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε πρόσωπα και καταστάσεις αλλά προτίμησε να εστιάσει στους προβληματισμούς της για τις δραματικές σχολές και τα μαθήματα που διδάσκονται σε αυτές.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν ακουστεί πάρα πολλά για το τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες των δραματικών σχολών και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θέλησε να εκφραστεί δημόσια μέσω των social media γι’ αυτό το θέμα.

Αναρωτήθηκε λοιπόν δημόσια τα εξής:

«Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μπει ένα καινούργιο μάθημα στις δραματικές σχολές για το τι είναι επιτρεπτό και τι όχι στις ακροάσεις; Πότε υπηρετούμε την τέχνη και πότε ικανοποιούμε την ανωμαλία του κάθε σκηνοθέτη;

Ποια είναι τα δικαιώματα του νέου ηθοποιού και που μπορεί να απευθυνθεί σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης; Εξίσου απαραίτητο και πρακτικό με την ορθοφωνία και την κινησιολογία το βρίσκω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Δεν πας στον Σειρηνάκη κοπέλα μου να γυρίσεις καμία εκπαιδευτική ταινία δείχνοντας μας πως τρως εκτός από γιαούρτι και πρωτεινουχα κρέμα γιατί στο LA ούτε αυτό κατάφερες απ’ ότι φαίνεται να κάνεις.

  2. Δυστυχως αυτο που δεν μπορει να δωσει σε ολους και ολες εσας μια δραματικη σχολη ….ειναι το ταλεντο!!! Κατι που ειδικα εσυ κοπελια δεν ειχες δεν εχεις και δεν θα αποκτησεις ποτε των ποτων ποτε!!! Αντε τραβα τωρα να φας κανα γιουρτι η να παρουσιασεις καμια εκπομπη του στυλ “ποιος θα φτιαξει την καλυτερη τουρτιτσα” ” (κακιστα δυστυχως και αυτη) ΥΣ: Μολις τωρα θυμηθηκα που ελεγες οτι δεν επροκειτο να ξαναγυρισεις στην ελλαδα ποτε , και ποσο ωραια ειναι στο ΛΑ !!! Τι εγινε τελικα και μας γυρισες? Εμεις βεβαια υποψιαζομαστε το τι εγινε, το θεμα ειναι να το παραδεχτεις και εσυ στον εαυτο σου…

  3. Μόνο “pole dancing”? Εδω πήγε “έτοιμη για όλα, παίζοντας κλαρίνα και μακριά γαϊδούρα” μήπως και πάρει κανένα ρολάκι.
    Είδατε “τι” πήρε και γύρισε στην πατρίδα παίζοντας σε διαφήμιση για γιαούρτι, γιατί το ελληνικό καλλιτεχνικό κύκλωμα τιμωρεί την έπαρση και την απέκλεισε από παντού.
    Τραγικό.. Τόσες “θυσίες” και στο τέλος να παίζεις σε μια διαφήμιση ..

  4. Στις δραματικές σχολές βάζουν τους ηθοποιούς να κάνουν ανωμαλίες. Έχουν σταματήσει πολλά παιδιά να φοιτούν μόλις είπαν στους γονείς τους τι γινότανε. Μη φοβάστε ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να μιλήσετε οι εκατοντάδες γονείς που σας κακοποιήσανε τα παιδιά σας.

  5. Αυτή η τυχάρπαστη επέστρεψε από Αμερική γνωρίζοντας pole dancing! Τι me too και μαλακίες…..

Comments are closed.