Το ξέσπασμα της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την καραντίνα – Καταγγέλλει το…

Κοινοποίηση:
elianoula10

Με ένα μήνυμά της στα social media καταγγέλλει το διαδικτυακό bullying και σε όσους ακούν σκληρή κριτική σε αυτούς που βγαίνουν έστω και για ένα περίπατο εν μέσω καραντίνας η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη θέλοντας να επισημάνει πως ο καθένα έχει το δικαίωμα να κάνει μία βόλτα τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ανέβασε μια φωτογραφία από τη βόλτα της στο Καλλιμάρμαρο, στέλνοντας ένα μήνυμα – κόλαφο.

«Ανεβάζω αυτό το post ως ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στο διαδικτυακό bullying που υφίσταται αυτές τις μέρες ο οποιοσδήποτε επιχειρήσει να ανεβάσει οποιαδήποτε φωτογραφία εκτός σπιτιού. Ναι, #ΜένουμεΣπίτι, ναι, περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας μέσα στα cosy κλουβιά μας χαζεύοντας, παίζοντας, μαγειρεύοντας, ακούγοντας μουσική, βλέποντας τηλεόραση, σειρές, ταινίες, καθαρίζοντας, ξεκαθαρίζοντας κ.ο.κ. Και κυρίως, κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας από όλους, γιατί τι να σου κάνει το #ΜένουμεΣπίτι, αν #ΜέσαΣτοΣπίτι έχεις φωνάξει 10 άτομα», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «ΩΣΤΟΣΟ το να πας μια βόλτα σε ένα μέρος που σε ξεκουράζει πνευματικά, να αναπνεύσεις καθαρό αέρα και να ξελαμπικάρεις είναι όχι μόνο δικαίωμά μας (hello; Μετακίνηση 6;) αλλά και υποχρέωση απέναντι στον εαυτό μας που οφείλει να παραμείνει υγιής σωματικά αλλά και ψυχικά. Ή αλλιώς, όπως έγραψε ο @dtsakoumis, δες το σαν «αντίδοτο στην κατάθλιψη που, μην ντρεπόμαστε να το πούμε, μας τριγυρίζει όλους».

Σας στέλνω κυριακάτικη αγάπη από το δικό μου αντικαταθλιπτικό, τη βόλτα στο Καλλιμάρμαρο και τα πέριξ».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η αρωστια εινα σοβαρο πραμα οχι χαριεντισματα με την μενεγακη αν αρωστηση εξω απο τα νοσοκομεια αμα θελει βολτες ας παει στα αχλα με την φιλεναδατης ελλενιτσα ο βαρδινογιανης δεν θελει μαγγιες

Comments are closed.